Címke: Kismegyer
Hirdetés
Szerző és fotó: J. Kovács Andrea 2024.03.23.

Kismegyeri tavaszváró

Tavaszváró napra hívta a gyerekeket és a családokat szombaton a Kismegyerért Hagyományőrző Egyesület.

Földvári Gabriella 2023.11.13.

Diligens: Azért dolgozom, hogy Szabadhegy, Kismegyer minél élhetőbb legyen

Diligens Tibor – a 13-as választókerület önkormányzati képviselője, hozzá tartozik Szabadhegy és Kismegyer – szerint számtalan fejlesztés történt a körzetében az elmúlt három és fél évben, amelyekre nagy szükség volt, hiszen a falusias lakóövezettől a lakótelepi problémákig sok mindenre kell figyelnie, megoldást találnia.

Zombai-Kovács Ákos 2023.08.05.

Idén is nagyon népszerű volt a Kismegyeri Családi Nap

Az egész nap borús és esőre álló idő ellenére rengetegen voltak szombat délután és este a Kismegyeri Családi Napon. A korábban helyi, civil kezdeményezésre megvalósult program két év kényszerű szünet után várta a környékbelieket és családjaikat.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.11.28.

Jól haladnak a kismegyeri fejlesztések

Jól haladnak az október végén bejelentett kismegyeri fejlesztések, erről a körzet önkormányzati képviselője és a térség országgyűlési képviselője számoltak be a Győr+ Médiának. Diligens Tibor és Kara Ákos kiemelték, az ígért két új gyalogátkelőhelyből az egyik, az Arató utcában már el is készült, míg a Sólyom és a Mohi utcák felújítása is a vége felé jár. Kara Ákos Híradónknak arról beszélt, Győr déli része folyamatosan fejlődik, végéhez közelednek a korábban vállalt fejlesztések, aztán pedig jöhet a tervezési időszak a jövőre nézve.

Győr+ 2022.11.09.

Egészségnap – Fókuszban a megelőzés

Mit tehetünk magunkért és gyermekünkért, hogy megelőzzük a mozgásszervi panaszokat? Ami ma csak hanyag tartás, pár év múlva fájdalom, gerincsérv és műtétek sora...

Győr+ 2022.11.01.

Felújítják a Mohi utcát

November 3-án csütörtökön kezdődik Kismegyeren a Mohi utca felújítása úgynevezett hidegremix eljárással.

Földvári Gabriella 2022.10.20.

Lakóutca-felújítások Kismegyeren

Kismegyeren két újabb lakóutcát, útszakaszt újítunk fel – jelentette be dr. Dézsi Csaba András polgármester szerdán a helyszínen. A Mohi utca és a Sólyom utcának a Mohi és Magtár utcák közötti szakasza újul meg idén ősszel.

Pécskai István 2022.08.13.

„Tősgyökeres kismegyeri család a miénk”

Dr. Rendi Ferenc Péter „Kismegyer szolgálatáért” díjas, aki a győri településrész közösségi életében végzett, kiemelkedő munkájáért vehette át a díjat a közelmúltban.

Hirdetés