Hirdetés
Címke: kézilabda
Hirdetés
Győr+ 2020.03.26.

Otthon is keményen edzenek a győri lányok

A Győri Audi ETO KC erőnléti edzője, Holanek Zoltán röviden betekintést engedett a játékosok egyéni edzéstervének összeállításakor figyelembe vett szempontokba. A szakember bízik benne, hamarosan ismét együtt dolgozhatnak a csapat.

Nagy Roland 2020.03.25.

„Minden helyzetből a legjobbat kell kihozni”

A magyar női kézilabda válogatott Danyi Gábor és Elek Gábor szövetségi kapitányok vezetésével Győrben játszott volna olimpiai selejtezőtornát Oroszországgal, Szerbiával és Kazahsztánnal. A kvalifikációs tornát elhalasztották, ahogy az olimpiát is. A válogatott keretben két Audi ETO-játékos, a kapus Kiss Éva és balszélső Faluvégi Dorottya kapott helyet.

Győr+ 2020.03.21.

ETO-sikerek, újranézve

A Sport TV-vel egy kis nosztalgiát jelenthet a kézilabda szerelmeseinek, hogy műsorra tűzték a Győri Audi ETO KC csapatának idei és elmúlt szezonbeli szerepléseit.

MTI 2020.03.13.

Elhalasztották a kézilabda olimpiai selejtezőtornákat

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) a koronavírus-járvány miatt pénteken elhalasztotta a férfi és a női olimpiai selejtezőtornákat, közte a magyarországi női viadalt is, amelyet a jövő héten péntektől vasárnapig rendeztek volna Győrben.

Győr+ 2020.03.13.

Szünetelnek az európai kézilabdakupák

A koronavírus-járvány miatt április 12-ig szünetelnek az európai kézilabdakupák, a kontinentális szövetség (EHF) pénteki döntése öt magyar csapatot is érint.

Győr+ 2020.03.11.

Zárt kapussá nyilvánítják a hazai meccseket

A Magyar Kormány, a koronavírussal kapcsolatos megelőzési intézkedései értelmében az egész országra vonatkozóan veszélyhelyzetet hirdetett meg. Ezen intézkedéseknek megfelelően hozott döntéseket az elkövetkezendő mérkőzésekre vonatkozóan a Győri Audi ETO KC is. 2020. március 11-i hatállyal minden hazai mérkőzését - beleértve az utánpótlás mérkőzéseket is - zárt kapussá nyilvánítja, a BL negyeddöntő mérkőzés jegyértékesítését visszavonásig nem kezdi meg - olvasható a gyorietokc.hu-n.

MTI 2020.03.10.

Idegenben kezd az ETO

Április 5-én idegenben kezdi a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt a címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

MTI 2020.03.09.

Megvan a a magyarok selejtezős ellenfele

A magyar férfi kézilabda-válogatott Románia vagy Bosznia-Hercegovina csapatával találkozik a januári, egyiptomi világbajnokság selejtezőjében.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat