Hirdetés
Címke: kézilabda
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2022.06.24.

Egyetemi bajnok kéziseket köszöntöttek

A Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon első helyezést elért Agrofeed ETO-UNI Győr férfi kézilabda csapatát köszöntötte pénteken a polgármester és a területet felügyelő alpolgármester. Dr. Dézsi Csaba András és Radnóti Ákos személyesen gratuláltak a gárdának és adták át a város ajándékcsomagját a sportolóknak és vezetőiknek. A polgármester kiemelte, ezek a fiatal sportolók a többi fiatal számára lehetnek példaképek, amellett, hogy Győrnek is komoly büszkeséget szereztek.

MTI 2022.06.16.

Görbicz anyaként és klubvezetőként is a legjobb akar lenni

Görbicz Anita szerint változatlan a célkitűzés a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál, azaz megnyerni a bajnokságot és a kupát, valamint bejutni a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe. A klub elnök az M4 Sportnak nyilatkozott arról is, hogy másodszor is anyai örömök elé néz.

Győr+ 2022.06.14.

BL-győztes másodedző érkezik

A 2022/2023-as szezont kissé átalakult szakmai stábbal kezdi meg a Győri Audi ETO KC. Ambros Martín vezetőedző munkáját a következő idényben a csapat egykori játékosa, Raphaelle Tervel segíti majd másodedzőként, míg Kun Attila július 1-től a Győri ETO Akadémia szakmai igazgatójaként az utánpótlásnevelés szakmai irányítását látja el teljes munkaidőben.

Győr+ 2022.06.13.

Görbicz Anita babát vár

Anyai örömök elé néz a Győri Audi ETO KC elnöke, Görbicz Anita. A klubvezető második gyermekét hordja a szíve alatt.

Győr+ 2022.06.13.

Franciaországba költözik Amandine Leynaud

Visszaköltözik Franciaországba Amandine Leynaud, aki januárban tájékoztatta a Győri Audi ETO KC-t, hogy a 2021-22-es szezon végén visszavonul aktív sportolói pályafutásától.

Győr+ 2022.06.10.

Bajnok az egyetem férfi kézilabdacsapata

A Széchenyi István Egyetem nyerte meg a Magyar Egyetemi–Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) győri rendezésű férfi kézilabdatornájának döntőjét, míg a nőknél az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem diadalmaskodott. Az eredményhirdetésen a házigazda csapat az aranyérem, a kupa és a vándorserleg mellett a legjobb kapusnak és a legjobb edzőnek járó különdíjat is bezsebelte.

Kárpát Zsolt 2022.06.07.

Szponzori szezonértékelő az Audi ETO KC-nál

Komoly célokat tűztünk ki ebben az idényben is, a Magyar Bajnokságban, a Magyar Kupában és a Bajnokok Ligájában is - így fogalmazott Görbicz Anita az ETO KC szponzori évértékelő rendezvényén. A klub elnöke kiemelte, mind a három fronton döntőt játszottunk, és végül egy arany és két ezüstérem jutott idén csapatunknak. Hozzátette azt is, hogy ezzel az együttes előrelépett a tavalyi idényhez képest, azonban tudjuk, hol lehet javítani még a csapat eredményességén.

Pécskai István 2022.06.03.

Ismét Európa trónjára ülhet a Győri Audi ETO KC

Története során a hatodik alkalommal nyerheti meg a Bajnokok Ligáját a Győri Audi ETO KC. A legrangosabb európai kupát 2013-ban, 2014-ben, 2017-ben, 2018-ban és 2019-ben elhódító női kézilabdaklub az idei elődöntőben a dán Esbjerggel játszik. A szombaton 15.15-kor kezdődő találkozónak és a teljes négyes döntőnek a budapesti MVM Dome ad otthont.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat