Címke: kereskedő
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.02.15.

Piaci levesosztás jótékony céllal

Jótékony levesfőzés és levesosztás lesz pénteken a győri vásárcsarnokban. A piac néhány zöldség-gyümölcs és húskereskedője gondolt egy nagyot, kitalálták, hogy a Kőleves című mese ötletét követve összeadják az alapanyagokat és mintegy 300 adag ízletes levest készíttetnek a korábbi csarnokbeli lecsófőző verseny győztes séfjével. A leveseket jelképes összegért kínálják a piacra látogatóknak, a befolyt összeggel pedig a Lurkó Alapítványt támogatják a jótékony kereskedők.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.11.30.

Győri a legszebb stand

Győri lett az ország legszebb piaci standja. A Vásárcsarnokok és Piacok Együttműködési fóruma korábban, a Nyitott Piacok Napja alkalmából hirdette meg a felmenő rendszerű versengést, amiben előbb a győri, majd az országos versenyt is Markó Vendel nyerte meg. A zöldség-gyümölcskereskedő azt mondta, sok munka van egy szép stand folyamatos rendben tartásával, de megéri a fáradság.

Győr+ 2023.11.29.

Nem bírt magával, újra börtönbe kerül a kábítószer-kereskedő!

A Győri Törvényszék kábítószer-kereskedelem bűntette és kábítószer előállításához szükséges anyagokkal való visszaélés bűntette miatt 9 év fegyházbüntetésre ítélt egy férfit, a büntetést a Győri Ítélőtábla helybenhagyta, így az jogerőre emelkedett - közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

Hirdetés