Hirdetés
Címke: kereskedelmi és iparkamara
Hirdetés
Győr+ 2022.06.09.

„Gáz van?” – energetikai konferencia a kamarában

„Gáz van?” – van címmel energetikai megtakarítási szakmai konferenciát rendeztek szerdán a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A rendezvény célja a jelen gazdasági és világ­politikai helyzet által kiváltott energiaellátási problémák megoldását szolgáló jó gyakorlatok, a rövid távú és azonnali megoldási lehetőségek áttekintése volt.

Németh Boglárka 2022.05.11.

Ifjú SzakmaSztárokat köszöntöttek a kamarában

Nyolc iskola, 18 szakma és 27 értékes helyezés. Röviden így lehetne összegezni a Győr-Moson-Sopron megyei szakképző intézmények diákjainak szereplését az országos SzakmaSztár versenyen, amit április utolsó napjaiban rendeztek a fővárosban.

Németh Boglárka 2022.05.11.

Zsűrizték a népi iparművészek munkáit

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a budapesti Hagyományok Házával együttműködve idén is zsűrizi a népi iparművészek alkotásait.

Földvári Gabriella 2021.12.09.

Ünnep a kamarában

Kettős ünnepet tartottak szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. Mindkét esemény hagyomány már a szervezet életében, egyrészt adventi vásárral várták az érdeklődőket, másrészt az önkéntes kamarai tagságuk kerek évfordulóját ünneplő vállalkozásokat köszöntötték.

Kárpát Zsolt 2021.12.07.

Mesterekké váltak

Három szakma legjobbjai kaptak mestercímet, miután eredményes záróvizsgával, sikeresen fejezték be szakmai tanulmányaikat.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat