Címke: kereskedelmi és iparkamara
Hirdetés
Németh Boglárka 2024.01.11.

2024 a változások éve

Az elmúlt három év az alkalmazkodásról szólt a megye vállalkozásai számára, és ez 2023-ban sem volt másképp. A vármegyei kereskedelmi és iparkamara elnöke szerint 2024 változást hozhat.

Kárpát Zsolt 2023.12.13.

Elfogadták a kamarai költségvetést

A napokban tartotta szokásos, éves küldöttgyűlését a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara. A rendezvényen a tagok elfogadták a testület jövő évi költségvetését.

Győr+ 2023.11.29.

Népszerű a kamarai védjegy

Minden eddiginél több, összesen 107 cég nyerte el 2024-re a „Kamara által ajánlott vállalkozás” tanúsítványt. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara védjegyprogramjának egyik ötletgazdája szerint van igény a vállalkozók részéről a tanúsítványra, évről-évre egyre többen pályáznak a címre.

Ficsór Dávid 2023.11.09.

Külgazdasági nap a kamarában

Külgazdasági napot tartottak a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A rendezvény célja, hogy a résztvevők megosszák egymással tapasztalataikat.

Ficsór Dávid 2023.10.28.

Jól bevált recept a „Halászlé Parti”

Huszonegyedik alkalommal rendezte meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a hagyományos Halászlé Partit. A péntek esti programnak ezúttal is a Kristály étterem adott otthont.

Nagy Roland 2023.10.25.

Kiállítás a pályaválasztás jegyében

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint a Győri Szakképzési Centrum október 27-én Pályaválasztási Kiállításra várja a diákokat és a szülőket a kamarai székházban.

Győr+ 2023.10.20.

A jövő mesterei

A tavalyi csornai vendégszereplés után ismét Győrben versenyeztek a jövő mesterei. A Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában rendezték meg „ A jelen tanulója, a jövő mestere” nevű szakmai vetélkedőt, amelyre az egész vármegyéből érkeztek fiatalok.

Földvári Gabriella 2023.10.19.

Művészi megújulás a kamarában

Megújulás címmel nyílt meg a Győr művészetéért díjjal kitüntetett Art World Hungary Egyesület legújabb kiállítása a vármegyei kamarában. Az egyesület küldetése városunk kultúrájának felmutatása a régió és a szomszédos népek felé, lélekformálás a szépség eszközeivel.

Ficsór Dávid 2023.10.11.

Jó gyakorlatok a szakképzésben

„Jó gyakorlatok a szakképzésben" címmel rendeztek kerekasztal-beszélgetést a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamarában, kedden

Pulai Sarolta 2023.09.08.

Továbbra is népszerű a kamarai tantárgy

Megkezdődött a Széchenyi István Egyetem őszi szemesztere, ismét elindult a „Kamara a vállalkozásokért tantárgy” is. A kurzus kitörő népszerűségnek örvend már 2011 óta

Hirdetés