Címke: kereskedelmi és iparkamara
Hirdetés
Győr+ 2022.12.08.

Magyar Évezredek előadás

„Nimród királytól a Mennyek Városáig" címmel tartanak előadást a GYMSM Kereskedelmi és Iparkamara Baross termében.

Földvári Gabriella | Fotó: GYMSMKIK/Kis István Péter 2022.11.18.

Kamarai védjegy: minőség, hitelesség

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában csütörtökön adták át a Kamarai Védjegyeket, azoknak a vállalkozásoknak, amelyek megfeleltek a megbízhatósági követelményeknek. Idén 83 vállalkozás szerezte meg a jogosultságot, hogy használhassa az egy évig érvényes tanúsítványt.

Kárpát Zsolt 2022.10.20.

Megyei szakképzési konferencia Győrben

Az országban elsőként Győrben rendeztek szakképzési megyei konferenciát a Baross Gábor Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikumban. Az eseményen a fenntartó minisztérium munkatársai, a megyei szakképzési centrumok vezetői, illetve a szakképzésben érintett egyéb szervezetek, többek között a Kereskedelmi és Iparkamara Kamara képviselői tartottak előadásokat, tájékoztatókat az oktatóknak.

Ficsór Dávid 2022.10.14.

Új helyszín, régi lendület a kamara szakmai versenyén

Új helyszínen, a Csornai Premontrei Apátság Látogatóközpontjában rendezte meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara „A jelen tanulója, a jövő mestere” nevet viselő szakmai versenyét, mivel felújítják kamara győri székházát. A nagy sikerű vetélkedőre összesen 48 versenyző érkezett a csornai, kapuvári, soproni és győri középiskolákból, akiket pályaorientációs céllal a környékbeli általános iskolák 7. és 8. osztályos diákjai is meglátogattak

Ficsór Dávid, Németh Boglárka 2022.10.06.

Megalakult az adóügyi szakértői testület

Újabb szolgáltatással bővült a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szolgáltatásainak köre. Az Adóügyi-Számviteli Szakértői Testülettől kérhetnek segítséget az adott témakörökben a kamarai tagsággal rendelkező vállalkozások.

Németh Boglárka 2022.09.23.

A kamara a duális partnereknek is segít

A szakképzésben duális partnerként is funkcionáló cégek és vállalkozások számára nyújt segítséget a megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

J. Kovács Andrea 2022.09.17.

Egy jóízű fesztivál

Ínycsíklandó finomságokkal várta látogatóit a huszadik alkalommal megrendezett Kenyérfesztivál a Széchenyi téren. Szebbnél szebb kenyerek és péksütemények csábítottak kóstolásra és vásárlásra. A pékségeken kívül sok más kézműves kínálta portékáját, a lekvároktól és szörpöktől kezdve a tűzzománc ékszereken át a legkülönfélébb ajándéktárgyakig.

Győr+ 2022.07.04.

„Víz, amit akartunk” – lehetőség a Szigetköznek

Szombat este a Bridge Hallgatói Klubban "Víz, amit akartunk" címmel számoltak be az Insula Magna Program eddigi eredményeiről. Az eseményen együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem, a Széchenyi István Egyetemért Alapítvány, és a Techológiai és Ipari Minisztérium.

Győr+ 2022.06.09.

„Gáz van?” – energetikai konferencia a kamarában

„Gáz van?” – van címmel energetikai megtakarítási szakmai konferenciát rendeztek szerdán a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A rendezvény célja a jelen gazdasági és világ­politikai helyzet által kiváltott energiaellátási problémák megoldását szolgáló jó gyakorlatok, a rövid távú és azonnali megoldási lehetőségek áttekintése volt.

Németh Boglárka 2022.05.11.

Ifjú SzakmaSztárokat köszöntöttek a kamarában

Nyolc iskola, 18 szakma és 27 értékes helyezés. Röviden így lehetne összegezni a Győr-Moson-Sopron megyei szakképző intézmények diákjainak szereplését az országos SzakmaSztár versenyen, amit április utolsó napjaiban rendeztek a fővárosban.

Hirdetés