Jól bevált recept a „Halászlé Parti”

Ficsór Dávid Fotó: Vig Norbert
2023.10.28. 10:27

Huszonegyedik alkalommal rendezte meg a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a hagyományos Halászlé Partit. A péntek esti programnak ezúttal is a Kristály étterem adott otthont.

Prof. Dr. Lakatos István, a tagozat elnöke a Győr+ Médiának elmondta, 2002-ben gondolták úgy, hogy a szakmai rendezvények mellett olyan baráti összejövetelekre is szükség van, ahol jobban megismerhetik egymást a tagok és kötetlenül, oldottabb légkörben beszélhetnek arról, hogyan tehetik jobbá, hatékonyabbá a szervezet munkáját.

Az eseményre ellátogatott Győr polgármestere is. Dr. Dézsi Csaba András köszöntőjében úgy fogalmazott, Győr erejét az itt élő emberek tudása, szorgalma, munkája adja. „Egy kiváló városban élhetünk, melyet 2022-ben Magyarország legélhetőbb városának választottak meg, ebben pedig az Önök munkája is benne van” – emelte ki a városvezető.

A rendezvényen Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő a kamara kézműipari tagozatának tevékenységét méltatta, míg Pintér-Péntek Imre kamarai elnök egy tanulságos történetet osztott meg a résztvevőkkel. A köszöntők után természetesen a halászlé sem maradhatott el, ami mellett lehetőség nyílt kötetlen beszélgetésekre.

Galéria: Vig Norbert