Címke: kerekasztal-beszélgetés
Hirdetés
Győr+ 2024.02.15.

Innováció és hatékonyság

Nagyszabású konferenciát rendezett a Széchenyi István Egyetem csütörtökön a Management Campus konferenciatermében. A rendezvényen a győri ipar meghatározó szereplői, a győri iskolák igazgatói, valamint az egyetem dékánjai és szakfelelősei vettek részt.

Győr+ 2023.05.08.

Kerekasztal beszélgetés Reisinger Attilával

A Herczeg Ferenc-díjas Reisinger Attilát köszöntő kerekasztal beszélgetésre kerül sor 2023. május 10-én (szerdán) 17 órakor a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér Kisfaludy Károly Könyvtára 2. emeleti rendezvénytermében (Győr, Baross G. út 4.).

Győr+ 2022.11.16.

A gazdasági globalizáció nemzetközi jogi kihívásai Közép-Európában

November 10-én érkezett győri MCC képzési központba a National University of Singapore világhírű jogászprofesszora, M. Sornarajah. A 17:00 órakor kezdődő szakmai eseményen Sándor Lénárd, a Mathias Corvinus Collegium Nemzetközi Jogi Műhelyének vezetője beszélgetett Sornarajah professzorral a gazdasági globalizáció nemzetközi jogi kihívásairól, elsősorban közép-európai kontextusban. Az érdeklődők olyan kérdésekre kaphattak választ, mint, hogy előnyös-e a közép-európai országok számára az Európai Unió beruházásvédelmi szerződéskötésekre is kiterjedő közös kereskedelempolitikája, illetve hogyan értékelhetőek visszatekintve a különböző beruházásvédelmi szerződések. Az eseményen több mint száz érdeklődő vett részt.

Győr+ 2022.04.28.

Pengeélen – a téli olimpia magyar szemmel

Olimpiai aranyérmesként nagyobb nyomás nehezedik egy versenyzőre a megmérettetéseken? Mennyi munka, kitartás és lemondás rejlik egy-egy érem mögött? A fizikális felkészülésen túl mekkora hangsúlyt kell fektetni a mentális háttérre? Kik játszanak szerepet a versenyzőn kívül az eredmények elérésében? A közönség jelenléte hogyan befolyásolja a teljesítményt?

Hirdetés