Címke: karrierbörze
Hirdetés
Győr+ 2024.04.09.

Karrierbörze az egyetemen

Közel ötven kiállító vett részt az idei, szokásos, tavaszi állásbörzén a győri Széchenyi István Egyetemen. Ebben az évben nem csak a felsőoktatási intézmények hallgatóit, hanem a különböző középiskolák diákjait is várták a szervezők.

Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.18.

Több mint 50 cég kínálta karrierlehetőségeit

Karrierbörzét rendeztek a Széchenyi István Egyetemen, ahol az intézmény több mint 50 partnere vett részt és kínálta állás-, esetleg gyakornoki lehetőségeit. A börze fő célja - csakúgy, mint az elmúlt években - az volt, kapcsolatot alakítson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a program célcsoportja az egyetemi hallgatók mellett diplomásokkal, pályakezdőkkel és szakképzett fiatalokkal bővült ki. A karrierbörzén ezúttal is rengeteg volt az érdeklődő, az Új Tudástér épülete állásra, vagy gyakornoki helyre pályázókkal telt meg.

Szöveg és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2022.11.08.

Több mint 40 cég kínálta karrierlehetőségeit

Fontos a közvetlen kapcsolat kialakítása a cégek és a leendő munkavállalók között. Ezt tartja szem előtt már évek óta a Széchenyi István Egyetem, amely ismét megrendezte, immár hagyományosnak mondható Karrierbörzéjét. Több, mint 40 partnercég kínálta mintegy 400 munka- és gyakornoki lehetőségét kedden, a győri campuson.

Németh Boglárka 2022.05.18.

Karrierbörzét rendez a megyei napilap

Karrierpiac néven, állásbörzét szervez a megyei napilap. 47 kiállító várja a munkát keresőket és azokat, akik érdeklődnek az aktuális lehetőségek iránt. A résztvevő vállalkozások és cégek többsége interaktív bemutatókkal is készül.

Kárpát Zsolt 2022.04.12.

Megduplázódott a kiállítók száma

A tavalyi évhez képest kétszer annyi kiállítóval rendezetek karrierbörzét a Széchenyi István Egyetemen. Nagyvállatok, kis és középvállalkozók kínáltak gyakornoki és álláslehetőségeket a fiatalok számára. A rendezvény célja, hogy a hallgatók és a cégek között kialakuljon egy személyes kapcsolat.

Kárpát Zsolt 2021.11.09.

Karrierbörze az egyetemen

Széchenyi István Egyetem kedden rendezte meg karrierbörzéjét, amelyen az intézmény 22 partnere vett részt. Az esemény fő célja, hogy kapcsolat épülhessen a cégek és a leendő munkavállalók között.

Hirdetés