Címke: karácsony
Hirdetés
Győr+ 2024.01.16.

Mézeskalács festés a PÁGISZ-ban

Diáktudósító sorozatunkban ezúttal egy különleges videót mutatunk be Olvasóinknak, melyet a PÁGISZ-os diákok küldtek szerkesztőségünknek. Visszarepülünk a karácsonyi forgatagba, és megnézzük, hogyan zajlott a különleges mézeskalácsfestő program az intézményben, még decemberben.

Győr+ 2024.01.11.

Nagyot hajrázott az ünnepekben a turizmus, külföldről is sokan érkeztek hazánkba

Az óév utolsó napjaiban erőteljeset hajrázott a turizmus. Karácsonykor 21%-kal, és szilveszterkor is 20%-kal múlták felül az előző év végi vendégéjszaka-számokat a szálláshelyek. Az utolsó pillanatokban is többen, főként külföldről döntöttek úgy, hogy Magyarországon köszöntik az újévet. A külföldi beutazókhoz köthető szálláshelyi forgalom szilveszterkor 27%-kal haladta meg a 2022-es adatokat.

Győr+ 2023.12.29.

Szilveszterkor is figyeljünk a város tisztaságára!

Marsovszky Adrien, Győr belvárosának fejlődéséért felelős tanácsadója részletesen beszámolt az idei győri advent gyönyörűségéről, a barokk belváros varázsáról és a színes programokról, melyek meghitté tették az év legszebb ünnepét. A belváros minden tere: a Dunakapu tér, a Széchenyi tér, a Virágpiac, a Megyeháza tér és a Baross út is szervesen képezte a hangulat alapjait. 

Győr+ 2023.12.29.

Különleges ajándékkal lepte meg lánya karácsonyra Hajszán Gyulát

A korábbi 37-szeres válogatott labdarúgó 25 éves lánya egy közel negyven éves mezt adott édesapjának karácsonyra. De nem ez benne az igazán különleges! Hajszán Gyula 1984-ben a spanyol Santiago Urkiagának adta ajándékba válogatott dresszét, ezt vásárolta most vissza lánya egy olasz gyűjtőtől.

MTI 2023.12.26.

Balesetekhez, lakástüzekhez hívták a tűzoltókat karácsony első napján

Karácsony első napján, december 25-én főként balesetekhez hívták a tűzoltókat, riasztották őket lakástüzekhez, kútba esett kutyához, vízben álló autókhoz és kidőlt fákhoz is; összesen 137 beavatkozásra volt szükség - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője kedden az MTI-t.

MTI 2023.12.25.

Erdő Péter: az utolsó szó mindig a szereteté

Karácsony ünnepe "ujjongó megvallása" annak, hogy a "világ meghitt otthonunk", és az "utolsó szó mindig a szereteté" - mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek karácsony éjjelén a budapesti Szent István-bazilikában.

Hirdetés