Hirdetés
Címke: karácsony
Hirdetés
Földvári Gabriella 2022.01.07.

Búcsú az ünnepi fényektől

Vízkereszt azaz, január 6-a után elbúcsúzhatunk a győri ünnepi díszkivilágítástól, a feldíszített fenyőfáktól. A szakemberek ekkortól kezdik meg elbontani az ünnepi kellékeket a városban.

Győr+ 2022.01.05.

Folyamatosan gyűjtik a kidobott karácsonyfákat

A Győr-Szol Zrt. már a karácsonyi ünnepek előtt kihelyezte a fenyőgyűjtő helyeket jelző ketreceket illetve táblákat a város közterületeire. A kidobott karácsonyfák elszállítása folyamatosan történik, két-három naponta minden gyűjtőpontról elviszik a növényeket.

Győr-Szol 2022.01.03.

A megfelelő helyre tegye a leszedett karácsonyfát!

A Győr-Szol Zrt. Győrben idén is biztosítja a karácsonyfák közterületen történő összegyűjtését. Ehhez több mint 100 gyűjtőhelyet jelöl ki a szolgáltató. Az elmúlt években megszokott helyszínek mellé két új is felkerült a listára, az egyik az Amadé László utca 1. számmal szemben lévő, a másik az Örkény utca 17. szám melletti zöldterületen található.

Győr+ 2021.12.26.

Huszonhét épülettűz karácsony első napján

Karácsony első napján 123 helyszínen dolgoztak a tűzoltók, a közúti balesetek mellett lakástüzeket, kigyulladt melléképületeket, égő kazánházakat oltottak, összesen 27 épület égett - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) vasárnap.

mti 2021.12.25.

Fabiny Tamás: Isten az örök békét és kiengesztelődést kéri

Isten akarata az örök békét és kiengesztelődést kéri, aminek alapja a kölcsönös megbocsátás - mondta a Magyarországi Evangélikus Egyház elnök-püspöke karácsony első napján a vecsési evangélikus templomban tartott ünnepi istentiszteleten.

mti 2021.12.25.

Esőben adta Urbi et Orbi áldását a pápa

Az eső ellenére több ezren hallgatták a Szent Péter téren Ferenc pápa karácsonyi beszédét, melyben az egyházfő a pandémia okozta bezárkózás helyett párbeszédet, egymásra figyelést, közös cselekvést szorgalmazott a társadalomban éppúgy mint a nemzetközi politikai konfliktusok megoldásában.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat