Címke: kábítószer
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.05.19.

Rockzenével a drogok ellen

Győrbe is megérkezett a Suliturné elnevezésű program. A Dirty Slippers együttes rövid koncertje után a zenekar tagjai a droggal és az alkohollal kapcsolatos negatív élményeiket osztották meg a diákokkal, akik a Győri Szakképzési Centrum Sport és Kreatív Technikumba, valamint a Móra Iskolába járnak.

Győr+ 2023.04.15.

Házaspárt ítéltek el kábítószer-kereskedelem miatt

Társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélt a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla csütörtökön egy férfit. Felesége társtettesként elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hat év fegyházbüntetést kapott - tájékoztatta a táblabíróság döntéséről a Győri Fellebbviteli Főügyészség az MTI-t.

Győr+ 2023.04.14.

Hogy kerül egy asztalhoz a győri DJ és Zacher Gábor?

Mindketten a Budapesti Rendőr-főkapitányság által szervezett Bűnmegelőzési Expo résztvevői voltak. Rajtuk kívül a magyar, és több európai ország rendőrségének bűnmegelőzési munkatársai, valamint a prevencióval foglalkozó civil szakemberek vettek részt a tapasztalatcserén.

Győr+ 2023.03.14.

Hatalmas fogás: drogterjesztő bandát számoltak fel, Győrben is nyomoztak a rendőrök – VIDEÓ!

Közös akcióban számolt fel egy drogterjesztő bűnbandát a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) és a szlovák Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA), a bűnözők egy hónap alatt 30 kilogramm kábítószert terítettek szét a Nyugat-Dunántúlon és a Csallóközben. Az ügynek eddig tizenhárom gyanúsítottja van, a banda két irányítóját letartóztatták.

Hirdetés