Hirdetés
Címke: kábítószer
Hirdetés
Győr+ 2021.09.14.

Győrből szerezték be a kábítószert

Egy 21 éves helyi férfi több éven keresztül értékesítette Győr területén a kábítószert. Adott el máshova is. Most az ügyészség elé kerül az ügye.

Győr+ 2021.08.24.

Kokainnal kereskedtek és bordélyházat üzemeltettek

A vádlottak büntetésének súlyosítását is indítványozzák abban az ügyben, amelyben a vádlottak Kolumbiából és Ecuadorból hoztak, illetve hozattak be kábítószert, Vas megyében pedig bordélyházat üzemeltettek.

Győr+ 2021.08.23.

Újabb vád a győrszentiváni bűnözőklán tagjaival szemben

A 2014 decemberében benyújtott vádiratot követően 6 évvel a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség újabb vádiratot nyújtott be 21 elkövetővel szemben, akik közül nyolc személy ugyanahhoz a győrszentiváni V. családhoz tartozik.

Győr+ 2021.06.26.

A drog valódi arca: a barát halála – megrázó videó

Az ENSZ határozata alapján 1988. június 26. óta évente ezen a napon tartják meg világszerte a kábítószer elleni küzdelem világnapját. A rendőrség egy sokkoló videóval szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora veszélyt jelentenek a "szerek."

Győr+ 2021.06.21.

Cukorral húzták csőbe a drogot rendelő férfit

A bíróság a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség indítványára meghosszabbította a letartóztatását annak a férfinak, aki legalább tíz alkalommal rendelt a darknetről kábítószert. A drogot az ügyészség engedélyével a rendőrség egy esetben lefoglalta, és kristálycukorral helyettesítette.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat