Címke: juice
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.12.30.

Mélyvíz – Érzékenyítés és környezetvédelem

Dr. Buruzs Adrienn, a Széchenyi István Egyetem Alkalmazott Fenntarthatóság Tanszék docense és Kondor Ádám, az AMASE 360 cég alapítója, társtulajdonosa látogatott el a Győr+ Média szerkesztőségébe.

Győr+ 2023.12.22.

Wellness karácsonyra

Az év végére maradt a megújult Győr+ Rádió legnagyobb nyereményjátéka, 40+1 ajándék talált gazdára. Az akció fődíja egy wellness hétvége volt a tihanyi Echo Residence Hotelben. A hallgatók feladata csak annyi volt, hogy elküldjék a „karácsony” szót üzenetben a rádió elérhetőségeire.

Ferenczy Balázs 2023.12.12.

Adventi fenyő-kisokos

Sok család szeretne besegíteni a Jézuskának a tökéletes karácsonyfa kiválasztásában, egy átlagos lakásnál viszont több kérdés is felmerülhet.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.11.15.

Sportos vélemény a bolgár-magyar meccsről

Hetek óta áll a bál a bolgár-magyar meccs kapcsán, először már az is kiverte a szurkolóknál a biztosítékot, hogy zártkapussá nyilvánították a rangadót, de időközben az is szóba került, hogy egyáltalán meg sem rendezik. Szerdán a Juice-ban arról beszélgettünk sportos kollégáinkkal, hogy ők mit gondolnak végül a döntésről.

Győr+ 2023.11.11.

Ma éjjel ismét lehet sarki fény

Újra feltündökölhet az aurora borealis, éjfélre már nagy területen kiderül az ég – írja az idokep.hu.

Bajzát Zsuzsi 2023.11.09.

Tiniként az önismeret útvesztőjében

Minden életkornak megvannak a maga sajátosságai és nehézségei, de talán a legtöbb változás tinédzser koban megy véghez bennünk, rajtunk. Ezekhez alkalmazkodni nem mindig könnyű feladat, pláne akkor, ha mellé még erős megfelelési kényszer, és környezeti nyomás is társul.

Hirdetés