Hirdetés
Címke: jótékonyság
Hirdetés
KZS-HAK 2021.09.18.

A leukémiás gyermekekért futottak és mosolyogtak, Győrben is

A Fuss, Fotózz, Mosolyogj kampány célja, hogy magyar turisztikai csodákra hívják fel a figyelmet sportolói szemszögből, mindezt úgy, hogy a legnemesebb célt szolgálják vele. Szeretnék bemutatni, hogy a leukémiás gyermekek is képesek mosolyogni, s talán ők a legszebben, mert igazán hisznek a gyógyulásban. Higgyünk bennük mi is!

Győr+ 2021.09.14.

Folytatódik a nyúli család megsegítése

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a nyár utolsó napján vált a lángok martalékává egy család háza Nyúlon. Apa, három gyereke és nagyszülők éltek itt együtt. A helyiek összefogtak értük, de továbbra is bármilyen felajánlást szívesen fogadnak. Szeptember 18-án jótékonysági koncert lesz, Pápai Jocival!

Mireider Máté 2021.09.12.

Az egész falu összefogott Laráért

Jótékonysági családi napot tartottak Nagyszentjánoson, sokan támogatják a nehéz helyzetbe került családot. A 13 éves lány fél éve harcol a betegséggel, miközben a kemoterápia is embert próbáló kihívások elé állítja őt és családját.

Győr+ 2021.09.08.

150 ezer forint gyűlt össze a jótékonysági képárusításon

Véradással egybekötött jótékonysági képárusítást tartott Erdélyi Tibor a Likócsi Művelődési Házban kedden délután. A karbantartóként dolgozó fiatalember felajánlásának köszönhetően mintegy 150 ezer forint segíti az Országos Mentőszolgálat munkáját.

Németh Boglárka 2021.09.07.

Rajzaival segít az ifjú karbantartó

Véradással egybekötött jótékonysági képárusítást tartott Erdélyi Tibor a Likócsi Művelődési Házban. A karbantartóként dolgozó fiatalember szabadidejében rajzol, műveit pedig immáron másodszor bocsátja a nagyközönség elé. A befolyt összeggel ezúttal az Országos Mentőszolgálatot támogatja. A rendezvényen azonban nemcsak a képeket lehetett megvásárolni, hanem véradásra is lehetőség nyílt.

J. K. A. 2021.08.27.

Jót tenni Laráért!

A Nagyszentjánoson élő Szalai Erika egyedül neveli tizenhárom éves ikerlányait. Lara leukémiás lett, tavasszal derült ki a súlyos betegség. A baj azonban nem jár egyedül.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

„Fogyasszanak, és adakozzanak!” – Galériákkal frissítve

„Kevés bor, sok szóda. Ebben a nagy melegben így igyuk a fröccsöt, hogy oltsuk a szomjunkat”– ajánlotta dr. Dézsi Csaba András polgármester a XVI. Győri Fröccsnapok péntek esti megnyitóján a Dunakapu téren.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

Fröccsözve jótékonykodhatunk

A hagyományos XVI. Győri Rotary Fröccsnapokat július 16–18. között rendezik meg, koncertekkel, kiállításokkal, gyermekprogramokkal a Dunakapu téren.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat