Hirdetés
Címke: jótékonyság
Hirdetés
Szabó Csilla 2019.11.11.

Álomból valóság: épülhet a hinta és homokozó

A Győr+ Média „Ne csak álmodj hintát, homokozót!” elnevezésű jótékonysági kampányával többedszer bizonyította embertársaink nemes segítő szándékát. Alig két hónap alatt sikerült összegyűjteni kétmillió forintot önzetlen adományokból: megépülhet a Boglárka csoport sérült és ép kisgyermekeinek a speciális hinta és homokozó.

Győr+ 2019.11.10.

Nagy család, nagy öröm

Ezen a néven indított jótékonysági programot a Família Nagycsaládosok Egyesülete a győri Metro Áruház, amelyhez bárki csatlakozhat.

MTI 2019.10.31.

Levente kezelésére is összegyűlt a pénz

Zente után egy másik beteg kisfiú, Levente is esélyt kap a gyógyulásra, az ő kezelésére is összegyűlt a szükséges pénz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtök esti híradójában.

Kárpát Zsolt 2019.10.30.

Sűrű az ősz a Lions Klubnál

A szervezet novemberben, jótékonysági koncerttel és vállalkozói esttel próbál minél több adományt összegyűjteni a rászorulók számára.

Győr+ 2019.10.29.

Zente megkapta az életmentő kezelést

„Boldogan jelentem be, hogy Zente a mai napon megkapta a Zolgensma génterápiás kezelést Budapesten a MRE Bethesda Gyermekkórházában!” - tette közzé a nagy hírt kedden a kisfiú édesanyja a közösségi oldalon.

Győr+ 2019.10.24.

Zsebpénzükkel segítenek az ovisoknak

A Kodály Zoltán Iskola 3/a osztályos tanulói is csatlakoztak a Ne csak álmodj hintát, homokozót elnevezésű jótékonysági kampányunkhoz.

bodrogi.sara 2019.10.21.

„Menjünk együtt haza!”

„Győri Sportolók a Gyerekekért!” - nem is lehetett volna jobb mottója annak a kezdeményezésnek, melynek élére állt a WKW ETO FC.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat