Hirdetés
Címke: jótékonyság
Hirdetés
Sándor Szigeti 2020.09.17.

Vissza a munka világába

A Győri Egyházmegyei Karitász a fokozódó vírushelyzet ellenére idén is tovább folytatja munkáját. Ennek jele, hogy nemrég együttműködési megállapodást kötött a mosonmagyaróvári Kistérségi Egyesített Szociális Intézménnyel (KESZI).

Sándor Szigeti 2020.09.04.

Napsütötte gyermekmosolyok

A vírushelyzet miatti intézkedések betartásával Harkán, Lébényben, Mosonmagyaróváron és Jánossomorján táborozhattak a gyerekek napközis rendszerben, melyhez a Győri Egyházmegyei Karitász többféle módon igyekezett segítséget nyújtani. A gyerekek helyi programokkal, lehetőségekkel ismerkedtek, és változatos elfoglaltságok révén töltődhettek fel a különleges, otthoni tanulást hozó tavaszi félév után.

Szabó Csilla 2020.09.03.

Harmadszor is indul a Budapest–Bamako rallyn

Garai Zsófia a jótékonykodást köti össze a terepautózással, 2022-ben harmadszor is elindul a Budapest–Bamako rallyn. Tibetből hazaérve fordult e különleges hobbi irányába, és büszke arra, hogy az első után már nem egyedüli női csapattagként vesz részt a megmérettetésen.

Győr+ 2020.08.12.

A csodák idén házhoz mennek

Idén ünnepelte volna 10. évfordulóját a Hétcsoda Élménytábor, melyet a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tagjai hoztak létre sajátos nevelési igényű és hátrányos helyzetű gyermekeknek. A tábor megszervezésére idén a járványhelyzet miatt nem kerülhetett sor, az ifjú önkéntesek azonban létrehoztak egy különleges foglalkoztató készletet, a Hétcsoda Élménydobozt, amivel a programra regisztrált fiatalok otthonukban élhetik át a tábori élményeket.

Nagy Roland 2020.07.09.

Gyűjtést szerveztek a tornászok

Az egykori válogatott győri tornász Virág Zsolt tizenhárom éve szenvedett súlyos sérülést, élete azóta kerekesszékhez kötött. Zsoltnak most egy speciális autóra van szüksége, amelyhez sportágának győri képviselői, az edzők, sportolók indítottak gyűjtést.

HAK 2020.06.21.

Elfogadták a jótékony kihívást a szemerei tűzoltók

A Győrszemere Község Tűzoltó Egyesülete vasárnap este tette fel hivatalos közösségi oldalára azt a videót, amelyen teljesítik a kihívást egy lengyel kisfiú gyógyulásának érdekében. Sőt, további egyesületeket is csatlakozásra buzdítanak.

Sándor Szigeti 2020.06.06.

Több száz csomaggal érkeztek

A végéhez közeledik a Baptista Szeretetszolgálat Regionális Szociális Intézményfenntartó Központjának hároméves projektje, amelynek helyszíne Gyarmat volt.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat