Címke: jótékonyság
Hirdetés
Győr+ 2024.04.10.

Sárkány Maraton a Hanságban

A Hanság lenyűgöző tájain, Bősárkány idilli szomszédságában rendezik meg immár negyedik alkalommal a Sárkány Maratont. A sporverseny célja nem csupán a mozgás és egészséges életmód népszerűsítése, hanem a Szigetközi Állatvédő Liga támogatása is.

Szigeti Sándor 2024.04.01.

Húsvéti locsolóbált tartottak a Matrózban

Jótékonysági locsolóbált tartottak húsvéthétfőn a Matróz vendéglőben. Az esemény bevételének egy részét egy gyermekeket támogató győri alapítványnak ajánlották fel.

Győr+ 2024.03.30.

Jótékony céllal gyűlnek Győrbe a harcosok

Kihagyhatatlan program vár szombaton a küzdősportok szerelmeseire, hiszen a ketrecharc hazai és nemzetközi kiválóságai csapnak össze az Audi Arénában. A 17 órakor kezdődő gálán több mint tíz ország versenyzői csapnak össze egymással.

Mireider Máté 2024.03.29.

Chimaev kihagyja a jótékonysági gálát

A változásról a szervezők számoltak be, a magyarországi ukrán önkormányzat ugyanis kifogásolta a csecsen sportoló részvételét a jótékonysági gálán.

J. Kovács Andrea 2024.03.26.

Másfél tonna adományt osztott a lovagrend

Reggel nyolc óra előtt már többen várakoztak az adyvárosi családsegítő udvarán, ahol pár perc múlva húsvéti adományosztás kezdődött az Európai Borlovagrend jóvoltából.

Venesz Klaudia 2024.03.06.

Különleges tételekkel jótékonykodik a Kantharosz

Nagy előrelépést jelent a Kantharosz Gála életében, hogy a Richter Terem helyett ezúttal a több néző befogadására alkalmas Győri Nemzeti Színház ad otthont az áprilisi, jótékonysági eseménynek. A tizenkettedik gálára ismét rekordbevételt várnak a szervezők, mellyel a tehetséges, rászoruló gyerekek szebb jövőjének biztosítása, önmegvalósításuk támogatása a céljuk.

Hirdetés