Címke: Járásbíróság
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2022.01.27.

Ismét van járásbírósága Csornának

45 év után megkezdte működését a Csornai Járásbíróság. A rábaközi településen csütörtökön avatták fel az intézményhez tartozó ügyfélszolgálati központot. Az eseményen elhangzott, a Csornai Járásbíróság várhatóan 20% csökkentheti a győri és soproni járásbíróságok leterheltségét, ráadásul a csornaiak és a környékbeliek helyben intézhetik ügyeiket. A következő időszakban ideiglenesen, a tárgyalások nagy része Győrben lesz, mert a Csornai Járásbíróság végleges felújított épülete egy év múlva készül el.

Győr+ 2021.09.15.

Szökési kísérlet a győri bíróságon!

A Győri Járásbíróságra a mai napon letartóztatás elrendelése érdekében hozták azt a román állampolgárságú fogvatartottat, akit a nyomozó hatóság 26 illegális bevándorló csempészésével gyanúsít. A fogvatartott az ülés megkezdése előtt a harmadik emeleti tárgyalóterem elől megpróbált elszökni.

Győr+ 2021.04.04.

Letartóztatásban az ollóval támadó férfi

A Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak a gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint Győr belvárosában késélezéssel házalt, majd az őt elküldő idős férfit egy ollóval három alkalommal megszúrta.

Győr+ 2021.02.05.

Letartóztatásba került a dark weben vásárló férfi

A Mosonmagyaróvári Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb egy hónapi időtartamra elrendelte annak gyanúsítottnak a letartóztatását, aki a gyanú szerint bitcoinért vásárolt kábítószert a dark weben.

Győr+ 2021.01.05.

Ezernyi üzenetben fenyegette volt kedvesét

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a 37 éves férfi három hónap alatt több mint ezer szöveges üzenetet küldött volt élettársának és annak új párjának, melyek közül többen a megölésükkel fenyegette őket

Győr+ 2020.11.10.

Két és fél évre ítélték a benzinkúti lövöldözőt

A Győri Járásbíróság fegyveresen elkövetett garázdaság és lőfegyverrel visszaélés bűntette miatt – halmazati büntetésül – 2 év 6 hónapi börtönbüntetésre és 5 év kiutasításra ítélte első fokon, nem jogerősen azt az elkövetőt, aki egy győri benzinkútnál kétszer a levegőbe lőtt 2018. őszén.

Győr+ 2020.04.03.

Sorozatos bűncselekmények Sopronban

A Soproni Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a 19 éves férfinak, akik 2019 szeptembere és 2020 márciusa között legalább nyolc bűncselekményt követett el.

Sándor Szigeti 2020.03.19.

Távmeghallgatásokkal működnek a bíróságok

2020. március 15-től rendkívüli ítélkezési szünet van a hazai bíróságokon. A törvényszékek nem tartanak előkészítő ülést, tárgyalást és nyilvános ülést.

Hirdetés