Címke: iskola
Hirdetés
Venesz Klaudia 2024.04.29.

Halállistája volt a 12 éves bőnyi késelő kislánynak

Tragédiával végződött a bőnyi általános iskola első szünete április 29-én, hétfőn – egy hatodik osztályos lány olyan súlyosan megsebesítette iskolatársát, hogy mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.

P. Csapucha Adrienn 2024.04.29.

Tettrekész tanulók teljesítménye

A győri általános- és középiskolákban működő Diákönkormányzatok egész évben fantasztikus munkát végeznek, mely köszönhető azon tagjaiknak, akik szívügyüknek tekintik, hogy lelkiismeretes munkájukkal tegyenek intézményeikért és diáktársaikért. Ezen tettrekész tanulókat ismerte el a város, hétfőn tizenhárman vehettek át elismerő oklevelet a városháza Dísztermében.

Győr+ 2024.04.25.

Késik a Prohászka iskola felújítása, új kivitelezőt keresnek

A Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda épületeinek felújítási munkálatai az eredetileg tervezett határidőben várhatóan nem fognak befejeződni, mivel a projekt nyílt közbeszerzési eljárás keretében kiválasztott kivitelezője jelezte a Győri Egyházmegye felé, hogy az érdekkörében felmerülő nehézségek miatt nem tudja folytatni a megkezdett beruházást - tette közzé weboldalán a Győri Egyházmegye.

Győr+ 2024.04.11.

Mindent az iskolai stresszkezelésről

Az iskolai stresszkezelés lehetőségei relaxációval és jógával címmel tart előadást Gergó Veronika pedagógus, jógaoktató április 17-én, szerdán 16 órai kezdettel.

Győr+ 2024.01.12.

Országos érdeklődés a Széchenyi István Egyetem képzései iránt

Hatalmas népszerűségnek örvend a Széchenyi István Egyetem standja a budapesti Hungexpo területén megrendezett Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon. Rengeteg fiatal érdeklődik a győri egyetem képzései, az új pontszámítási rendszer, a hallgatói élet vagy a kollégiumi lehetőségek iránt. A január 11-én megnyílt kiállítás január 13-ig, szombatig látogatható, de január 16-án, kedden az intézmény győri nyílt napján is lehetőség nyílik a tájékozódásra.

Győr+ 2023.11.24.

Sikeresen zárult a projekt, ilyen lett az Öveges!

A Széchenyi István Egyetem Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskolájának átfogó rekonstrukciója idén szeptemberre készült el. A győri egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) 1,77 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósult közös projektje több budapesti iskola felújítását is tartalmazta.

Kárpát Zsolt 2023.10.27.

Pályaválasztási kiállítás

Óriási érdeklődés mellett rendezett pályaválasztási kiállítást a Győri Szakképzési Centrum és a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Hirdetés