Címke: ipar
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.02.07.

Elismertek és partnerek a piacon

Imre Péter, a Famex Tools Kft. ügyvezető tulajdonosa és Bognár Máté, műszaki vezető beszéltek a cég sikereinek miértjéről, a városhoz, egyetemhez, alvállalkozókhoz, megrendelőkhöz fűződő ideális partneri viszonyról a Mélyvízben kedden este.

Németh Boglárka 2024.01.11.

2024 a változások éve

Az elmúlt három év az alkalmazkodásról szólt a megye vállalkozásai számára, és ez 2023-ban sem volt másképp. A vármegyei kereskedelmi és iparkamara elnöke szerint 2024 változást hozhat.

Kárpát Zsolt 2023.09.02.

Félezer „Rejtős” öregdiáknak ismét becsengettek

Rendhagyó jubileumi programsorozattal ünnepeltek és emlékeztek a „Rejtős” öregdiákok egykori iskolájukra. Idén lenne 90 éves a Rejtő Sándor Textilipari Szakiskola, ahol 8000 tanuló sajátította el a szakmát. A nagy találkozó ismét összehozta a kiváló almamáter diákjait és tanárait a Molnár Vid Bertalan Közösségi Központban.

Földvári Gabriella 2023.08.15.

Gépszobrot avattak Győr ipari múltjának megőrzéséért

A Győri Ipartörténeti Alapítvány idén új projektet indított azzal a céllal, hogy minél több régi gép válhasson Győr gazdag ipari múltjának emléket állító gépszoborrá. Az alapítvány erről a kezdeményezésről, valamint a tervezett ipartörténeti túrákról tartott sajtótájékoztatót kedden, majd felavatták az első győri gépszobrot is.

Győr+ 2023.06.16.

Győr kedvező helyzetben van, az ipari parkot pedig bővíteni kell

Győr nagyon kedvező pozícióban van jelenleg, fejlődésének fő motorja továbbra is a fejlett ipar lesz, az ipari park bővítése pedig elengedhetetlen – így lehetne összefoglalni a megyei ipari és kereskedelmi kamarában rendezett nyilvános pódiumbeszélgetésnek az üzenetét, melyben minden résztvevő egyetértett.

Pécskai István 2023.04.25.

Győrben nyit autóipari mérnöki fejlesztőirodát a thyssenkrupp

Autóipari mérnökirodát indít Győrben a thyssenkrupp Automotive nevű cég. Ezzel a város újabb autóipari területen, ezúttal az elektromechanikus kormányrendszerek fejlesztésében kerül a világ meghatározó szereplői közé.

Pécskai István 2022.12.18.

Ismerjük meg Győr ipartörténetét!

Győrben sétálva ma már egyre több helyen találkozhatunk ipartörténeti emlékhelyekkel. Az elmúlt években kihelyezett csaknem 30 db táblával a város gazdag ipari múltjának állít emléket a Győri Ipartörténeti Alapítvány.

Hirdetés