Hirdetés
Címke: idősek
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2022.07.24.

Vízből soha nem lehet elég!

Különösen igaz ez a kánikula idején, amely a fiatalokat is megviseli, hát még az időseket. Fontos, hogy ők is vigyázzanak magukra, illetve a hozzátartozóktól is szükséges a fokozott figyelem. Néhány tanáccsal igyekszünk segíteni, hogy megelőzhető legyen a rosszullét.

Győr+ 2022.07.19.

Milliókat csaltak ki az idős hölgytől

Több millió forintot adott át egy kapuvári nyugdíjas nő azoknak a csalóknak, akik a fiával történt bűnesetre hivatkozva kértek tőle pénzt.

Németh Boglárka 2022.06.07.

Bűnmegelőzési nap időseknek

Biztonságosan az ÚJ-városrészben” címmel tartott programot az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény a Bercsényi ligetben kedden. Az esemény Győr-Újváros szociális városrehabilitációjához kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex programjának része, mely során a város nyugdíjasklubjai vehettek részt a rendőrség és a katasztrófavédelem bűnmegelőzési tanácsadásain. A parkban standokat állítottak fel, ahol az idősek teszteket tölthettek ki, előadásokon vehettek részt, mindezt a közösségükkel együtt.

Győr+ 2022.05.20.

Ismét “unokázós” csalók próbálkoznak a megyében

Az elmúlt napokban több bejelentés is érkezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint idős személyeket csalók próbáltak tévedésbe ejteni. A hasonló esetek kapcsán a rendőrség az alábbiakra hívja fel a figyelmet.

J. Kovács Andrea 2022.05.17.

Fotó-sokk a Cuha utcában

Egy régi mondás szerint a fényképen mindig két ember van. A fényképész és a néző. Ez jutott eszembe a Fotó-sokk öntevékeny művészeti csoport kiállításmegnyitóján, a Cuha utcai idősek otthonában, Willingstorffer András fényképész-tervező, a csoport szakmai vezetőjének szavait hallgatva.

Győr+ 2022.05.13.

Idősbarát lakásprogram

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója a Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatával megkötött szerződése alapján pályázatot hirdet az elsősorban szociális alapellátásokban részesülő időskorú személyek számára, lakhatási körülményeiknek részleges átalakítással, illetve akadálymentesítéssel történő javítására.

Havassy Anna Katalin 2021.12.23.

Ács néni megmutatta mik az igazi karácsonyi értékek

A karácsony napjainkban már többnyire az üzletről, az ajándékokról, a szállodákról és a mértéktelenségről szól. Belehajszol minket a világ egy életmódba, amit nem is biztos, hogy akarunk. Csak sodor minket és a végére kiégünk. Vannak azonban olyan emberek, akikkel a találkozások valamit örökre megváltoztatnak. Sajnos a legtöbbjük nincs már velünk, de ilyenkor talán egy kicsit még többet gondolunk rájuk...

F.B., Z.K.Á. 2021.10.29.

Csanakon is fontosak az idősek

Városi szinten, városi rendezvényeken már sokszor elhangzott az a mondat, hogy Győr számára kiemelten fontos az idős korosztály megbecsülése.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat