Címke: idősek
Hirdetés
Földvári Gabriella 2024.02.20.

„Mester” nyugdíjasokkal beszélgetett a polgármester

A Mester nyugdíjas klubba látogatott kedd délután dr. Dézsi Csaba András, ahová egy 100 ezer forintos adományt jelképező táblával érkezett. A ”lakás klubban” nagy szeretettel és finom süteményekkel fogadták a polgármestert, akitől első kézből kaphattak hiteles információkat a várost érintő ügyekben.

J. Kovács Andrea 2024.02.04.

Egy szék, két flakon – nyugdíjastorna a belvárosban

A fizikai aktivitás minden életszakaszban rendkívül fontos, mert segít a jó életminőség elérésében. A belvárosi nyugdíjasklub tornacsoportjának tagjai hetente kétszer együtt edzik testüket.

J. Kovács Andrea 2024.02.04.

Az elvesztést is meg kell tanulni

Elveszíteni szeretteinket a legnagyobb próbatételek közé tartozik. Vannak, akik úgy érzik, egyáltalán nem tudnak megbirkózni a fájdalommal. Ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni.

J. Kovács Andrea 2024.01.31.

Vidám farsang a szentiváni klubban

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsangi időszakot a vidám összejövetelek, zenés mulatságok, bálok jellemzik. Nincs ez másként az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény nyugdíjas klubjaiban sem, hiszen sorra tartják saját rendezvényeiket.

Zombai-Kovács Ákos 2024.01.25.

Dr. Dézsi: megvédjük a kiserdőt

A városvezetés számára továbbra is fontos a marcalvárosi kiserdő, ami, bárki, bármit is állít ezzel kapcsolatban, nincs veszélyben. Ezt mondta Híradónknak dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Csollán Tamara 2024.01.10.

Megmutatta magát a tél, figyeljünk jobban a védtelenekre!

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a hideg idő miatt a fedél nélküli és a magányos, idősebb emberek, illetve az utcán vagy elhanyagolt környezetben élő állatok kiszolgáltatottá válnak, ezért nagyobb odafigyelést, gondoskodást igényelnek.

J. Kovács Andrea 2023.12.21.

Adventi készület jó szóval, szeretettel

„Csodálatos varázsa van a karácsonyéjszakának. A kemény szívek meglágyulnak. A reményvesztettek bizakodóvá válnak. A felnőttek ismét boldog gyermekek lesznek. A fagyos karácsonyi éjben leolvadnak az emberi szívek kemény jégpáncéljai.” -írja Bánk József, s hogy mennyire így van, azt mindnyájan átéltük már. Ám ugyanilyen örömteli a várakozás ideje, az advent is. Díszkivilágításban pompázó belváros és sok-sok program várta a győrieket az elmúlt hetekben. Aki tehette, többet sétált vagy részt vett valamelyik karácsonyváró eseményen.

Hirdetés