Címke: idegenvezetés
Hirdetés
Győr+ 2023.06.26.

Nyári kalandok a városban

A Gyere Győrbe tematikus városnézések és élményprogramok nyáron is különleges szórakozást nyújtanak. Íme a heti kínálat.

Győr+ 2023.06.05.

Varázslatos városnézés Győrben

Júniusban is folytatódik a Gyere Győrbe Tematikus Városnézések és Élményprogramok sorozat. Mutatjuk az e heti kínálatot.

Győr+ 2023.05.15.

Győrbe Gyere

A Győrbe Gyere programsorozat májusban is újabb izgalmas találkozókra várja az érdeklődőket. Fedezze fel városunkat kicsit másként!

Győr+ 2023.02.13.

Idegenvezetők világnapja Győrben

1985 óta számos országban megünneplik február utolsó vasárnapján az Idegenvezetők Világnapját, amikor az idegenvezetők betekintést engednek munkájukba és díjmentes programokkal ajándékozzák meg a résztvevőket. Sétálj, ünnepelj, játssz az Idegenvezetők Világnapján Győrben, 2023. február 26-án.

P. Csapucha Adrienn 2022.09.16.

Sétára hív a legendák őrzője

Nála nagyobb lokálpatriótát aligha talál az ember, Győr szinte minden utcájához, nevezetességéhez fűződik egy kedves, vagy éppen kalandos története. Csobayné Pintér Éva idegenvezetőként állandó feladatának tartja, hogy minél szélesebb körben mutassa be és ismertesse meg városunk kulturális és művészeti értékeit, új utakat, új élményeket tárva a felfedezők elé.

Hirdetés