Címke: honvédség
Hirdetés
MTI 2024.04.06.

Életet mentettek a magyar katonák Bosznia-Hercegovinában

Turisták életét mentették meg magyar katonák Bosznia-Hercegovinában - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szombaton az MTI-vel. Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a Facebok-oldalán gratulált a mentésben és az ellátásban részt vevő katonáknak és katonaorvosoknak.

Győr+ 2024.03.27.

Áprilisban is lesz éleslövészet Győrszentivánon

A Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred tájékoztatja a lakosságot, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren áprilisban, a kifüggesztett éves lőgyakorlattól eltérően az alábbi időpontokban terveznek éleslövészetet végrehajtani: április 2-án, 3-án 4-én, 5-én 10-én 16-án 17-án 18-án és 24-én 8 és 17 óra között.

Győr+ 2024.03.21.

Egy újabb képzés, mely Győrben indul elsőként

A páncélzat kialakításától a kétéltű járművek elemzésén át a kibervédelemig számos területen szereznek korszerű ismereteket azok, akik elvégzik a győri Széchenyi István Egyetem harc- és páncélozott jármű szakmérnök képzését. Ilyen szakirányú továbbképzési szak korábban sehol sem indult az országban.

Győr+ 2024.02.28.

Ismét lehet felvételi pontokat szerezni a Magyar Honvédségnél

Ismét lehet jelentkezni az Önkéntes Katonai Szolgálat (ÖKSZ-program) kiképzésére. Ennek teljesítésével a résztvevők akár 64 pluszpontot is szerezhetnek a jövő évi felsőoktatási felvételi eljárásban, közben akár a harckocsizóknál is kipróbálhatják magukat, és még pénzt is keresnek.

Havassy Anna Katalin 2024.02.05.

Győrben is sokan érdeklődnek a honvédség lehetőségeiről

A Bercsényi Technikum előtti parkoló szokatlan látványt festett február 5-én, hétfőn, ugyanis a Magyar Honvédség Toborzónapot tartott, ahol kiemelt résztvevőként a tatai tüzérekkel és a legújabb haditechnikájukkal is megismerkedhettek a résztvevők. Szeles Szabolcs alpolgármester, a városrészt önkormányzati képviselője is kilátogatott az eseményre.

Hirdetés