Hirdetés
Címke: honvédség
Hirdetés
MTI 2021.08.29.

Újraindult a magyar kézifegyverfejlesztés

Újraindult a magyar kézifegyverfejlesztés - jelentette be a védelmi fejlesztésekért felelős kormánybiztos vasárnap a kecskeméti Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutatón.

Győr+ 2021.07.13.

Szidalmazták a járőröket

Vádemelés a 46 éves férfi és 45 éves felesége ellen, akik sértegették a velük szemben intézkedő rendőrt, és katonákat.

Győr+ 2021.03.19.

Katonák fertőtlenítették a bencés gimnáziumot

A koronavírus-járvány elleni küzdelem részeként kézi permetező segítségével, alkoholos felülettisztító folyadék felhasználásával mentesítették a tantermeket, mellékhelyiségeket, tornatermet, közösségi tereket és folyosókat.

MTI 2020.12.19.

Bővült a Honvédség légiereje

Teljessé vált a magyar honvédség Zlin-flottája. Ezen kívül a megrendelt Airbus H-145M helikopterek nagy része is megérkezett már.

Havassy Anna Katalin 2020.11.04.

Csatlakozott a Bercsényi a Honvéd Kadét programhoz

Ünnepélyes keretek között, szerda délelőtt 10 órakor írták alá azt az együttműködési megállapodást, amely kijelenti, hogy a Bercsényi iskola is csatlakozik azon intézmények közé, ahol jövő tanévtől kezdve elindul a Kadét Program. Fontos mérföldkő ez Győrben, hiszen a haza védelme a legszentebb, és legszebb hivatás.

Sándor Szigeti 2020.09.24.

Együttműködik a Széchenyi Egyetem és a Honvédelmi Minisztérium

Együttműködési megállapodást kötött a győri Széchenyi István Egyetem és a Honvédelmi Minisztérium. Ennek értelmében a két fél a jövőben kiemelten kezeli a közösen létrehozható kutatási-fejlesztési projekteket és az önkéntes tartalékos rendszer népszerűsítését a hallgatók között.

Pulai Sarolta 2020.07.30.

Rakétás gyakorlás: Gripenek Győr fölött

Az őszi „Brave Warrior 2020” gyakorlatra történő felkészülés jegyében, repüléssel egybekötött célkövetési gyakorlást hajt végre a Magyar Honvédség 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezrede az elmúlt napokban.

MTI 2020.07.20.

Harckocsik az M1-es autópályán

A honvédség új harckocsijainak szállítása miatt kedd estétől katonai konvoj halad át több forgalmas útszakaszon - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM).

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat