Címke: honvédség
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.09.19.

Nyugállományú katonák találkoztak a győri laktanyában

A honvédelem ügye iránt elkötelezett nyugállományú katonákat és honvédségi nyugdíjasokat hívta és várta találkozóra a Honvéd Vezérkar a győri laktanyában, megszólítva ezzel a Nyugat-dunántúli régiót. Így a délelőtti programra érkeztek Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala vármegyéből is a szépkorúak.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.18.

Vármegyék 1000 éve a haza védelmében

A Honvédelmi Minisztérium Katonai Örökség Főosztály szervezésében városunkban is megszervezik a „Vármegyék 1000 éve a Haza védelmében – Győr-Moson-Sopron Vármegye a honvédelem szolgálatában” című konferenciát. Minden érdeklődőt várnak a rendezvénnyel párhuzamosan futó toborzónapra is, a győri Megyeház térre.

MTI 2023.09.15.

Hazaérkeztek a magyar barlangi mentők Törökországból

Hazaérkezett a törökországi barlangi mentésben résztvevő mentőcsapat, akiket szállító honvédségi repülőgép pénteken hajnalban landolt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A mentőcsapat fogadásánál jelen volt Lőrincz Gábor a honvédség szárazföldi parancsnokságának parancsnoka, aki gratulált a magyar mentőcsapat rendkívüli teljesítményéhez.

Németh Boglárka 2023.09.09.

Látványos nyílt nap a honvédségnél – FOTÓK!

Idén szeptemberben is tágra nyitotta kapuit a Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Rakétaezred, Likócson. Szeptember 9-én, szombaton számtalan izgalmas programmal várták az érdeklődőket a laktanyában, ahová több ezren mentek el, hogy megnézzék mivel töltik mindennapjaikat katonáink. Jubileumot is ünnepeltek, hiszen ez volt a 20. nyílt nap, amelyre a társszerveket, így a rendőrség és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársait is meghívták.

Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.08.30.

Nyílt napot tartanak a győri laktanyában

Az MH Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred szeptember 9-én, szombaton ismét kitárja kapuit a honvédelem iránt érdeklődők előtt.

Győr+ 2023.08.23.

Különleges harckocsival bővült a honvédség repertoárja

Megérkezett Magyarországra a honvédelmi és haderőfejlesztési program részeként beszerzett első, teljesen új Leopard 2 A7HU harckocsi valamint a műszaki támogatására szolgáló WiSENT 2 többrendeltetésű műszaki gép.

Győr+ 2023.08.16.

Ropognak a fegyverek, lőgyakorlatot tartanak Győrszentivánon

Gyalogsági lőgyakorlatot tart a Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred augusztus 16-án szerdán, 8 és 17 óra, illetve 17-én csütörtökön, 8 és 24 óra között a győrszentiváni katonai lőtéren.

MTI 2023.07.24.

Korszakváltás történik a magyar haderőben

Korszakváltás történik a magyar haderőnél, minden képességét megreformálják, megújítják - közölte a honvédelmi miniszter hétfőn Szolnokon, a Magyar Honvédség újonnan rendszeresítendő H225M típusú helikoptereinek ünnepélyes átadásán.

Győr+ 2023.07.21.

Augusztusban is lesz éleslövészet Győrszentivánon

A Magyar Honvédség Dánielfy Tibor 205. Légvédelmi Rakétaezred tájékoztatja a lakosságot, hogy a győrszentiváni katonai lőtéren augusztusban az éves lőgyakorlatnak megfelelően éleslövészetet hajtanak majd végre.

Hirdetés