Címke: határvadász
Hirdetés
Mireider Máté 2022.12.14.

Bakondi György: nő a migrációs nyomás

Nő a migrációs nyomás, idén már több mint 260 ezer migránst fogtak el a magyar határvédelmi szervek, ami jóval több mint kétszerese a tavalyinak - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán kedden.

MTI 2022.09.19.

ORFK: megkezdték munkájukat az első határvadászok

Megkezdődött a határvadászok szolgálata a déli határon, Csongrád-Csanád megyében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata (ORFK) hétfőn a police.hu oldalon.

Győr+ 2022.08.25.

Határvadász toborzás a megyében

A toborzók ezúttal Bezi, Enese, Jánossomorja, Bősárkány, Maglóca és Barbacs területén jártak. A környező településeken - Fertődön, Szil községben és Csornán - a körzeti megbízottak is toboroztak.

Győr+ 2022.08.12.

Határvadász toborzás Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai részletes tájékoztatást adtak a hivatás iránt érdeklődők részére.

Győr+ 2022.08.11.

Folyamatosan várják a határvadászokat

Válassz stabil munkahelyet! – írja a police.hu. A felhívás pedig a határvadász képzésre vonatkozik, amelyre folyamatosan várják a jelentkezést.

MTI 2022.08.03.

Megkezdődött a határvadászok alkalmassági szűrése

Valamennyi megyében megkezdődött a határvadásznak jelentkezők egészségügyi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálata - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.

Győr+ 2022.07.29.

Toborzás, bűnmegelőzési tanácsokkal fűszerezve

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai az ikrényi vízi sportcentrumban adtak bűnmegelőzési tanácsokat a strandolóknak, valamint a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták a pavilonhoz érkezőket.

Győr+ 2022.07.28.

Nyár, vakáció, toborzás

A Győri Rendőrkapitányság és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Győr belvárosában hívták fel a figyelmet a nyár veszélyeire, valamint a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták a pavilonhoz érkezőket.

Mics Flóra 2022.07.21.

Folyamatosan képzik a határvadászokat

A Győr+ Reggel mai adásában Major István rendőrszázadossal, a Megyei Rendőrfőkapitányság toborzócsapatának vezetőjével beszélgettünk.

Hirdetés