Címke: határvadász
Hirdetés
Győr+ 2024.05.13.

Határvadász szeretne lenni? Segítünk!

A határvadász hivatás iránt érdeklődők Győr-Moson-Sopron vármegye településein első kézből kaphatnak tájékoztatást a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság kollégáitól.

Forrás: police.hu 2024.04.02.

Toborzónapokat tart a Rendőrség

Győr-Moson-Sopron vármegyében toboroz a Rendőrség – a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredébe várják a jelentkezőket.

Mireider Máté 2022.12.14.

Bakondi György: nő a migrációs nyomás

Nő a migrációs nyomás, idén már több mint 260 ezer migránst fogtak el a magyar határvédelmi szervek, ami jóval több mint kétszerese a tavalyinak - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatornán kedden.

MTI 2022.09.19.

ORFK: megkezdték munkájukat az első határvadászok

Megkezdődött a határvadászok szolgálata a déli határon, Csongrád-Csanád megyében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata (ORFK) hétfőn a police.hu oldalon.

Győr+ 2022.08.25.

Határvadász toborzás a megyében

A toborzók ezúttal Bezi, Enese, Jánossomorja, Bősárkány, Maglóca és Barbacs területén jártak. A környező településeken - Fertődön, Szil községben és Csornán - a körzeti megbízottak is toboroztak.

Győr+ 2022.08.12.

Határvadász toborzás Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság toborzó csoportjának tagjai részletes tájékoztatást adtak a hivatás iránt érdeklődők részére.

Győr+ 2022.08.11.

Folyamatosan várják a határvadászokat

Válassz stabil munkahelyet! – írja a police.hu. A felhívás pedig a határvadász képzésre vonatkozik, amelyre folyamatosan várják a jelentkezést.

MTI 2022.08.03.

Megkezdődött a határvadászok alkalmassági szűrése

Valamennyi megyében megkezdődött a határvadásznak jelentkezők egészségügyi, pszichológiai és fizikai alkalmassági vizsgálata - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.

Győr+ 2022.07.29.

Toborzás, bűnmegelőzési tanácsokkal fűszerezve

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály munkatársai az ikrényi vízi sportcentrumban adtak bűnmegelőzési tanácsokat a strandolóknak, valamint a határvadászokra váró feladatokról is tájékoztatták a pavilonhoz érkezőket.

Hirdetés