Címke: halottak napja
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.11.01.

Nem egy klassz program

Ami évről évre tényleg aggasztóbb: a temetőlátogatások nem csendes emlékezések, nem bensőséges pillanatok, hanem sokkal inkább harsány összejövetelek, társasági események.

Pulai Sarolta 2023.10.31.

Hősi halottakra emlékeztek a katonák

A Győr Nádorvárosi Köztemető XXVII. parcellájában nyugvó, a II. világháborúban hősi halált halt magyar katonák hadisírjainak gondozására került sor hétfőn délután.

Pécskai István 2023.10.31.

Sírhelykereső információs pontot adtak át a Nádorvárosi temetőben

Könnyebbé vált a tájékozódás a győri Nádorvárosi köztemetőben, ahol összesen csaknem 63 ezer sír található. A Győr-Szol Zrt. sírhelykereső információs pultot helyezett ki a temető bejáratánál. A készülék segítségével bármelyik sírhelyre rákereshetünk név, születési, illetve halálozási dátum alapján.

Németh Boglárka 2023.10.30.

Bőséges a koszorúkínálat Győrben

Kerek, tobozos, tál vagy mécses tartós; hagyományos, valamint modern koszorúk arzenálja várja az elhunyt szeretteikre emlékezőket a virágárusoknál.

Győr+ 2023.10.29.

Előzzük meg a Halottak napi tüzeket

Az elkövetkező napokban többen kilátogatnak a temetőbe, hogy megemlékezzenek elhunyt szeretteikről. Sokan otthon is mécseseket, gyertyákat gyújtanak. Ahhoz, hogy méltó módon emlékezhessünk meg, előzzük meg a tüzet a temetőben és otthon is.

Győr+ 2023.10.27.

Kegyeleti ünnepek a győri temetőkben

A Mindenszentekhez és Halottak napjához kapcsolódó kegyeleti ünnepeket megelőzően a Győr-Szol Zrt. minden évben nagy figyelmet fordít a győri köztemetők felkészítésére. Az utolsó héten az üzemeltető megerősített létszámmal dolgozik a falevél összegyűjtésén, elszállításán.

Győr+ 2022.11.02.

A hősi halottakat sem feledjük

Halottak napja alkalmából a rendőrség hősi halottaira emlékeztek az Országos Rendőrfőkapitányság épületében, köztünk a Győr-Moson-Sopron megyei Horváth Imre posztumusz hadnagyra és Ősz Zsigmond alhadnagyra.

Győr+ 2022.11.01.

Üzenet a halottaktól

Mindenszentek és halottak napja - az őszi ünnepkör fontos állomásai ezek a napok, az elmélyülés, a múlt megőrzésének és az elhunytakról való megemlékezés ideje.

Győr+ 2022.10.28.

Emlékezzünk biztonságban!

A napokban egyre többen látogatnak el a sírkertekbe, ebben az időszakban megemelkedik a temetői tüzek száma, de a lakásokban meggyújtott mécsesek, gyertyák is veszélyt jelenthetnek.

Hirdetés