Címke: halloween
Hirdetés
Győr+ 2022.10.31.

Halloweeni buli tartott a győri állatkert

Az állatkert halloweeni partija minden évben hatalmas sikert arat, ezért a szervezők úgy döntöttek, idén két naposra bővítik rémisztő programjukat. Október 30-án és 31-én 16 órától látványos show-k várták a kicsiket és nagyokat. A hangulat most is fergeteges volt és a dekoráció is kellően borzongatóra sikeredett.

Győr+ 2022.10.22.

Halloween-gyereknapot tartottak a győri Hűtőház utcai ukrajnai menekültszállón

Az ukrajnai konfliktus elől Magyarországra menekülő családok közül sokan Győrben találnak ideiglenes otthonra. A folyamatosan érkező, főleg nőkből és gyerekekből álló csoportok itt szeretnék biztonságban kivárni a háború végét. A győri Hűtőház úti menekültszállón is állandó a telt ház, a lakók csaknem fele gyermek vagy fiatalkorú.

Győr+ 2022.10.22.

A halloweeni hétvégén nyílik a játszóház

Az október több szempontból is különleges a győri állatkert számára. Idén először kétnapos halloweennel várja kedves látogatóit a hely, a hónap utolsó péntekén pedig megnyitja kapuit a győriek legújabb játszóháza, a Csarnok.

Xantus János Állatkert 2022.10.16.

Halloween az állatkertben

Az állatok világnapját követően újabb izgalmas programok várják a látogatókat a győri állatkertben, többek között az idén kétnaposra bővült Halloween-bulival.

Bajzát Zsuzsi 2022.10.04.

Győrben is várják idén a halloweenező gyerekeket

Talán a legtöbben az amerikai filmekben ismertük meg a Halloween ünnepét, ám sokan tévesen hisszük, hogy innen eredeztethető. Valójában a kelta és római hagyományokra lehet visszavezetni.

Győr+ 2022.09.27.

Halloween Győrben

Idén először Győrben is megszervezi a "Csokit vagy csínyt" „házalós” Halloween bulit a Győri RosszAnyák csoportja.

Ficsór Dávid 2021.11.02.

Állati jó Halloween az állatkertben

Évek óta hatalmas érdeklődés övezi a győri Xantus János Állatkert Halloween estjét, ez pedig idén sem volt másként. Rengetegen vettek részt az egész napos programon, ami sok izgalmas és látványos elemmel várta a látogatókat.

Hirdetés