Címke: halloween
Hirdetés
Pécskai István 2023.11.03.

Tök jó nap volt a Generációk Művelődési Házában

Az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep, a Halloween apropóján tartottak ,,tök" tematikus napot a győri Generációk Művelődési Házában. Az intézményben több száz gyermek próbálhatta ki a speciális játszóteret, ahol különböző ügyességi feladatokat végezhettek el.

Csollán Tamara 2023.11.03.

Ismét jön a Kifutón túl!

November 7-én, kedden 20:25 perckor startol a Kifutón túl című magazinműsor legújabb része.

Győr+ 2023.11.03.

Rémisztő rendezvény a rendőrökkel

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a győri Xantus János Állatkertben tartott halloween-i eseményen vettek részt. Az egyenruhások sok érdekességgel készültek a rémisztő rendezvényre.

Németh Boglárka 2023.11.02.

Halloween a győri állatkertben

Rémisztő program kavalkáddal készült idén is a Xantus János Állatkert a Halloween-ra. Az Amerikából származó ünnep az állatkert legnagyobb eseménye az évben.

Győr+ 2023.10.30.

Rémségek vették birtokba a gyirmóti lovastanyát

Vérfagyasztó halloweeni bulit tartottak a Győri Ördöglovasok az elmúlt hétvégén. Ötletes jelmezekben, vidám feladatok kíséretében élesztették fel Gyirmóton az ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnepet. Olvasónk Beledi Márta pedig szívesen megörökítette a rémségeket.

Győr+ 2023.10.20.

A Halloweenre készülnek

Négynapos halloweeni programsorozatra készül a győri Xantus János Állatkert. A park gondozói két-két különböző tematikára osztották a jövő hétvégét.

Győr+ 2022.10.31.

Halloweeni buli tartott a győri állatkert

Az állatkert halloweeni partija minden évben hatalmas sikert arat, ezért a szervezők úgy döntöttek, idén két naposra bővítik rémisztő programjukat. Október 30-án és 31-én 16 órától látványos show-k várták a kicsiket és nagyokat. A hangulat most is fergeteges volt és a dekoráció is kellően borzongatóra sikeredett.

Hirdetés