Kalandos hétvége

Elképesztő hétvégével zárja az októbert a győri állatkert

Győr+ Xantus János Állatkert
2022.10.29. 12:41

A Xantus János Állatkert idén is megrendezi a mindenki által várva várt rendezvényét, a halloweent, amely a legnagyobb állatkerti programmá nőtte ki magát. A parti ezúttal még nagyobb lesz, mint eddig volt.

A tavalyi hatalmas érdeklődésre való tekintettel ebben az évben – ne feledjük – már kétnapos a halloween buli! Október 30-án és 31-én, vasárnap és hétfőn természetesen egész napos nyitva tartással, 16 órától pedig mindkét nap halloween partival várjuk látogatóinkat.

A Füles bástyás állatok már elfoglalták új helyüket, és csak a vendégekre várnak, hogy betöltsék a legújabb állatozós-játszós helyszínt, a Csarnokot. Október 28-tól, délután három órától már ki is lehet próbálni a helyszínt.

Megfelelő születésnapi helyszínt keres állatimádó gyermekének? Ne keressen tovább! Az állatkerti Csarnokban immár három korszerűen felszerelt szoba várja a zsúrozni kívánókat. Az eddigi állatkerti sétás és Füles bástyás születésnapok, valamint ugrálóvárak és zooshow kreatív ötvözéséből valami egészen új és különleges partihelyszín született.

Hagyományőrzés, de mégis mindig valami új és meglepő. Ne hagyja ki az állatkert halloween hétvégéjét! Vásárolja meg jegyét elővételben, hogy elkerülje a sorban állást! Csarnok, halloween, ugrálóvár, játszótér és végtelen állatozás, így búcsúzik októbertől a győri állatkert.

Forrás: Xantus János Állatkert

Kapcsolódó témák: #halloween | #Xantus János Állatkert |