Hirdetés
Címke: hajózás
Hirdetés
Győr+ 2022.04.28.

Tavaszi hajókirándulás a folyók városában

Beköszöntött a jó idő, végre ismét birtokba vehetjük Győr vizeit. Legyen szó akár sportolásról, akár egy kellemes hajókirándulásról, mindenképpen érdemes kihasználni a város folyói nyújtotta lehetőségeket.

Győr+ 2022.02.02.

Átkelt az első hajó az épülő zsilipen

Az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság hajóflottájának egyik legújabb tagja, az EREBE volt az első hajó, amelyet átzsilipeltek az épülő Mosoni-Duna torkolati műtárgy hajózsilipén.

MTI 2022.01.21.

Hableány-hajóbaleset: 4 milliárdra perlik a hajótársaságokat

Megkezdődött a dunai hajóbaleset károsultjai, valamint az áldozatok hozzátartozói által a balesetben részt vevő két hajót üzemeltető hajózási társaság ellen indított polgári per pénteken a Fővárosi Törvényszéken. A 78 felperes összesen több mint 4 milliárd forint sérelemdíjat vár a két hajózási társaságtól.

Kárpát Zsolt 2022.01.06.

Üzempróbán a Széchenyi Jégtörő

Ellenőrizték Magyarország legnagyobb jégtörőjének műszaki állapotát csütörtökön délelőtt Gönyűnél. A Széchenyi Jégtörőt az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság üzemelteti és december 15-e és március elseje között gondoskodik arról, hogy a hajó ellássa a jég elleni védekezés feladatait.

Győr+ 2021.08.01.

Duna-nap volt Gönyűn

A Gönyűi Honismereti Egylet és Gönyű Község Önkormányzata idén is megtartotta a település hagyományos Duna-napját.

MTI 2021.03.29.

Egyenesbe állt a Szuezi-csatornát elzáró teherhajó

Egyenesbe állt a Szuezi-csatornában hétfőn reggel a vízi úton keresztbe álló és azt egy hétig elzáró teherhajó - közölték a Reuters hírügynökséggel meg nem nevezett tisztségviselők.

Földvári Gabriella 2021.03.03.

Szolgálatba állt az Erebe

A tavaly júliusi vízrebocsátását és az idén február 24-én megtartott ellenőrző futópróbáit követően az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóságon szolgálatba állt az új kitűző hajó, az Erebe, így újabb hajóval gazdagodott az igazgatóság állománya.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat