Címke: hajózás
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2022.09.15.

Roham a Rábán

Igazán ritka látványban lehetett részük azoknak, akik a hét elején a Bécsi kapu tér és a Radó-sziget környékén jártak. Hajó kötött ki a Rábán, az ágyúk alatt. Az őszi napsütésben népes turistacsoport gyönyörködött a jellegzetes győri panorámában, majd felszálltak a Roham nevű hajóra, felszedték a horgonyt és hamarosan kifutottak a Mosoni-Duna felé.

Nagy Viktor 2022.06.03.

Kézműves hajók és japán motor Győrben

Városunk stabil vízállása egyre inkább vonzza a hajósokat. A győri Duna Hajók és a Magyar Suzuki hajós üzletágának közös bemutatóterme, szervize és márkakereskedése hiánypótló a térségben.

Győr+ 2022.04.28.

Tavaszi hajókirándulás a folyók városában

Beköszöntött a jó idő, végre ismét birtokba vehetjük Győr vizeit. Legyen szó akár sportolásról, akár egy kellemes hajókirándulásról, mindenképpen érdemes kihasználni a város folyói nyújtotta lehetőségeket.

Győr+ 2022.02.02.

Átkelt az első hajó az épülő zsilipen

Az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság hajóflottájának egyik legújabb tagja, az EREBE volt az első hajó, amelyet átzsilipeltek az épülő Mosoni-Duna torkolati műtárgy hajózsilipén.

MTI 2022.01.21.

Hableány-hajóbaleset: 4 milliárdra perlik a hajótársaságokat

Megkezdődött a dunai hajóbaleset károsultjai, valamint az áldozatok hozzátartozói által a balesetben részt vevő két hajót üzemeltető hajózási társaság ellen indított polgári per pénteken a Fővárosi Törvényszéken. A 78 felperes összesen több mint 4 milliárd forint sérelemdíjat vár a két hajózási társaságtól.

Kárpát Zsolt 2022.01.06.

Üzempróbán a Széchenyi Jégtörő

Ellenőrizték Magyarország legnagyobb jégtörőjének műszaki állapotát csütörtökön délelőtt Gönyűnél. A Széchenyi Jégtörőt az Észak-dunántúli Vízügyi Igazgatóság üzemelteti és december 15-e és március elseje között gondoskodik arról, hogy a hajó ellássa a jég elleni védekezés feladatait.

Hirdetés