Címke: győr+rádió
Hirdetés
Győr+ 2023.09.06.

Nagy ünnepre készül a Kamillus közössége

Nagy ünnepre készül a nádorvárosi Szent Kamillus-templom közössége, vasárnap kettős ünnepet tartanak a Kálvária úti plébánián. Erről a Kamillus plébánosa számolt be a Győr+ Rádió reggeli műsorában.

Mihályi Orsi 2023.08.29.

Maszlay István és a versek

Maszlay István vagy ahogy a szakmabeliek hívják Maszi, rengeteg verset tud fejből. Szinte minden gondolathoz, minden eseményhez képes hozzászőni egy-egy rímet.

Szöveg és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.07.05.

Taxinház, avagy így utazunk mi

Nagy Zsolt neve sokaknak ismerős lehet, hiszen hosszú évekig volt oszlopos tagja a RÉV Színháznak. Akadnak, akik viszont az éjszakából ismerik, ugyanis jó ideje taxisként járja az utakat Győrben. Zsolti gondolt egyet, és a kettő összevonásából létrehozott egy Tik-Tok csatornát, hogy a maga módján meséljen a taxizás szépségeiről, és izgalmas pillanatairól.

Győr+ 2023.05.18.

Májusfa állítás a Rómer Házban

A Kisalföld Kultúrájáért Egyesület családi napra és táncházba hívja az érdeklődőket, a szervezők játszóházzal, kézműves bemutatóval készülnek a Kisalföldi Népművészek Egyesület tagjaival.

Győr+ 2023.04.26.

Idén is a Kiskút Ligetben majálisozhatunk

Az elmúlt évekhez hasonlóan 2023-ban is háromnapos lesz a Győr-Gyárvárosi majális a Kiskút Ligetben és környékén. A programok már április 29-én, szombaton délelőtt elkezdődnek és 1-jén estig tartanak.

Németh Boglárka 2023.02.13.

Hódít a szerelmesek napja

Kedden támad Cupido, azaz február 14-én ismét a szerelmet és szerelmeseket ünnepeljük. Bálint és Valentin névnapján a legtöbb pár életébe még több romantika költözik. Egyesek imádják ezt az alkalmat, mások egyenesen irtóznak tőle. A Győr+ Média munkatársainak és az utca emberének is mást-mást jelent február 14-e. Egy biztos: ha valakinek nincs ötlete, mivel lepje meg kedvesét annak a Győr+ Rádió tud segíteni!

Földvári Gabriella 2022.06.03.

Fejlesztések, közérzetjavító intézkedések

Radnóti Ákos alpolgármester az adyvárosi nyári nagytakarításról számolt be lapunkban, valamint kedden a Győr+ Rádió vendégeként számos, más fontos közérdekű témát érintett a beszélgetésben.

Kaszás Kornél 2022.05.24.

Rózsavölgyi László járt a rádióban

Újabb képviselői fogadóórát „tartott” a Győr+ Rádió. Ezúttal Rózsavölgyi László, a tizenegyes számú egyéni választókörzet képviselője, az Oktatási, Kulturális, Sport és Turisztikai Bizottság elnöke tájékoztatta a hallgatókat.

Bajzát Zsuzsi 2022.05.12.

Ma indul az Öt Templom Fesztivál!

Idén immáron tizenhetedik alkalommal rendezik meg városunkban az Öt Templom Fesztivált, amely hagyományos módon a párbeszéd mellett ez alkalommal is elsősorban az elfogadásról és a hitről szól. A nyitónapon, május 12-én Beck Zoli és Vecsei H. Miklós játékra invitálja a közönséget, de Hámori Gabriella is érkezik egy különleges előadással a Zsinagógába.

Hirdetés