Címke: Győribaba Fesztivál
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.05.21.

Győribaba Fesztivál: félmilliós adomány a főszervezőknek

A hagyományokhoz híven ismét babakocsis felvonulással startolt az idei Győribaba Fesztivál. A lelkes, kreatív jelmezbe öltözött családok nyolc óra után a volt megyeháza előtti téren gyülekeztek. Természetesen a rendezvényen ott volt dr. Dézsi Csaba András, valamint a fesztivál két motorja, Hídvégi-Vas Éva és Bokkon Viktória, a főszervező Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület elnöke és alelnöke is.

P. Csapucha Adrienn 2023.05.17.

Több mint 100 program a legcukibb fesztiválon

Május 21-e és 27-e között immár negyedik alkalommal rendezik meg az ötletgazdák a Győribaba Fesztivált. A programsorozat összefoglal minden családtervezéssel, várandóssággal, szüléssel, gyermekágyas időszakkal és gyermekneveléssel kapcsolatos foglalkozást, fejlesztést és szolgáltatást. A rendezvény egyik leglátványosabb eleme idén is a babakocsi felvonulás lesz.

Győr+ 2023.05.05.

Pink és Szóda: Anya csak egy van!

Anyák napja közeledtével sokan virágokat választanak édesanyjuknak. Van, aki a csokrokat részesíti előnyben, mások a cserepes virágot. Divat a színes anyagokból készült, vagy papírból kreált virág is, a gyerekek pedig rajzolnak, ragasztanak, kis kezük munkáját adják anyukájuknak.

Hirdetés