Címke: Győri Úszó SE
Hirdetés
MTI 2023.12.09.

Szabó Szebasztián ezüstérmet szerzett

Szabó Szebasztián címvédőként ezüstérmet nyert 50 méter pillangón szombaton az Otopeniben zajló rövidpályás úszó Európa-bajnokságon.

Győr+ 2023.12.04.

Tizenöt bajnoki cím az UNI-GYÚSE mérlege

November 29. és december 2. között rendezték meg Szegeden az úszók II. Utánpótlás Rövidpályás Országos Bajnokságát. A versenyen több mint félszáz egyesület 517 versenyzője ugrott medencébe, természetesen a győriek is harcba szálltak az érmekért.

MTI 2023.07.23.

Szabó továbbjutott, Jakabos „megérezte” a világbajnokság hangulatát

Holló Balázs 400 méter vegyesen döntőt úszhat vasárnap a fukuokai vizes világbajnokság medencés versenyeinek nyitónapján. A délelőtti selejtezőkből még Szabó Szebasztián jutott tovább 50 méter pillangón, míg Rasovszky Kristóf olimpiai szintidőt teljesített 400 méter gyorson.

MTI 2023.07.22.

A győri Szabó Szebasztián is dobogós lehet

Sós Csaba szövetségi kapitány szerint a magyar úszóknak néhány számban ugyan vannak éremesélyei a fukuokai olimpiai kvalifikációs világbajnokságon, de összességében "most kapaszkodnunk kell".

MTI 2023.07.11.

Petrov Iván: Szabó Szebasztián jó eséllyel indul mindkét egyéni számában

Petrov Iván, az UNI-Győri Úszó SE vezetőedzője szerint tanítványának, az Európa-bajnok Szabó Szebasztiánnak 50 méter gyorson és ugyanezen a távon pillangóban is komoly esélyei vannak a formája és a világranglista helyezése alapján a pénteken rajtoló fukuokai vizes világbajnokságon.

Hirdetés