Címke: Győri Úszó SE
Hirdetés
Ficsór Dávid 2023.01.19.

A Győri Úszó SE kiválóságait köszöntötték a Városházán

Kiválóan szerepeltek a győri úszók a tavaly november végi kaposvári Rövidpályás Országos Bajnokságon. A megmérettetés legjobb vidéki csapatát csütörtökön dr. Dézsi Csaba András polgármester, Radnóti Ákos sportért is felelős alpolgármester és Patkás Tamás, Győr parasport nagykövete köszöntötte a Városházán.

MTI | Fotó: MTI, Kovács Tamás 2022.12.14.

Szabó Szebasztián világbajnoki bronzérmes!

Szabó Szebasztián, a Győri Úszó SE versenyzője bronzérmet nyert 50 méter pillangón a Melbourne-ben zajló rövidpályás úszó-világbajnokság szerdai napján.

Petrov Iván | Illusztráció: Depositphotos 2022.12.12.

Harmincnégy érmet szereztek a fiatal úszók

December 7 és 10 között rendezték a rövidpályás úszó országos bajnokságot. A Győri Úszó SE utánpótláscsapata 34 érmet szerzett, ezzel, a második helyen végeztek a megmérettetésen.

MTI | Fotó: Marcali Gábor 2022.12.06.

Győri úszóknak is drukkolhatunk a világbajnokságon

Összesen négy számban lesz érdekelt a Győri Úszó SE két kiválósága, Jakabos Zsuzsanna és Szabó Szebasztián a jövő kedden kezdődő rövidpályás úszó-világbajnokságon Melbourne-ben.

Sándor Szigeti 2022.11.18.

Jakabos és Szabó is arannyal zárta a harmadik napot

A Győri Úszó SE kiválósága, Szabó Szebasztián nyerte a kaposvári rövidpályás úszó országos bajnokság pénteki slágerszámát, az 50 méter pillangót. Jakabos Zsuzsa 400 vegyesen az egyes pályáról indulva győzött a fináléban.

Győr+ / MTI | Fotó: MTI 2022.11.17.

Újabb győri érmek a kaposvári OB-ről

Újabb győri sikerekkel folytatódott Kaposváron a rövidpályás úszó országos bajnokság. Mutatjuk a második nap eredményeit.

Győr+ 2022.10.15.

Mentőöv az úszóknak

„Szerencsésnek érzem magam, hogy ilyen körülmények között edzhetünk a nehéz időkben is. A legfontosabb a folyamatosság, egy úszóversenyzőnek a minimális kihagyás is megbosszulja magát. Győrben az elmúlt években kialakult egy közösség, ez az egyesület óriási érték, vigyáznunk kell rá, mert ha szétesik, megint tíz év kell, hogy újra felépítsük” – nyilatkozta a Győr+ Médiának Jakabos Zsuzsanna, aki a nyári római Európa-bajnokságon megszerezte karrierje huszonkettedik és huszonharmadik kontinensbajnoki érmét is, az évet pedig egy jó világbajnoki szerepléssel akarja megkoronázni.

Petrov Iván 2022.08.21.

Mindhárom győri úszó döntőzött Rómában

A Győri Úszó SE versenyzői közül Jakabos Zsuzsanna, Sebestyén Dalma és Szabó Szebasztián képviselhette Magyarországot a Rómában rendezett úszó Európa-bajnokságon. A győriek egy rendkívül hosszú szezont zártak, hiszen tavaly augusztusban már az International Swimming League versenyein küzdöttek az érmekért, és azóta nem tartottak pihenőt. A magyar küldöttség öt arany-, hét ezüst- és három bronzéremmel zárta a kontinensbajnokságot, túlszárnyalva ezzel a tavalyi budapesti Eb termését.

Hirdetés