Címke: Győri Puha Praclik Egyesület
Hirdetés
Herkely Ákos 2024.04.03.

Puha Praclik a Mélyvízben

A Győri Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és Fodor Betti aktivista töltötte nálunk kedd estéjét, és felhívták a figyelmet a felelős állattartás követendő példájára. 

J. Kovács Andrea 2024.01.12.

Sok cicát mentett a Puha Praclik Egyesület

Mentés, gyógyítás, gondoskodás, dédelgetés, erről szólt a Puha Praclik Egyesület tavalyi évének minden egyes napja. A részletekről Rikovics Anitával, a kóbor, segítségre szoruló macskákat mentő szervezet alelnökével beszélgettünk.

Herkely Ákos 2023.09.25.

Magunk közt a Puha Praclisokkal

A Győr+ Rádió stúdiójában a Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és önkéntese Fodor Betti számolt be ismét a közelmúlt fejleményeiről.

Győr+ 2023.09.16.

TOP 5: ők kapták Győrben a legtöbb 1 %-os felajánlást

Elérhető a 2023-ban szja 1 százalékos felajánlásban részesült civil és a technikai számos kedvezményezettek listáj, amelyből az is kiderül, Győrben kik kapták a legtöbb támogatást. Íme a győri TOP 5 lista!

J. K. A. 2023.08.08.

Hordozóban hagyták sorsukra a cicákat

Gyakran tapasztaljuk, hogy az emberi segítőkészség és az áldozatvállalás határtalan, csakúgy, mint a gonoszság és gondatlanság is. Most fél tucat apró élet bizonyítja újra a felelőtlenséget, de a jóságot is. A történetről Rikovics Anita, a Puha Praclik Egyesület alelnöke számolt be a Győr+ Médiának.

Győr+ 2023.08.02.

Puha Praclik a Győr+ Rádióban

A Győr+ Rádió "Mélyvíz" című műsorának vendégei Rikovics Anita a Győri Puha Praclik vezetője és Fodor Betti önkéntes voltak, akik felhívták a figyelmet az ivartalanítás, chipelés, oltások szükségességére mind a cicákat, mind a kutyusokat illetően.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.05.15.

Esős időben is akadtak támogatók a Mancs a bajban! adománygyűjtésen

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a SPAR Magyarország már több alkalommal szervezett két napos országos eledelgyűjtést Mancs a bajban! elnevezéssel, mellyel a civil állatvédők mentettjeit támogatják. Idén májusban ismételten részt vett az akcióban a Győri Puha Praclik Egyesület és a Kutymorgók A Rászoruló Állatokért Egyesület is.

Fotó és szöveg: Pécskai István 2023.05.12.

Cicák látogattak a Győr+ Média szerkesztőségébe

Különleges vendégek jártak szerkesztőségünkben. A Győri Puha Praclik Egyesület két macskája, Anakin és Roger abból az apropóból érkezett székházunkba, hogy május 17-én tartják az első győri jótékonysági állatvédő napot.

Kóka Enikő 2023.05.12.

Győri egyesületek is részt vesznek a Mancs a bajban! adománygyűjtő akcióban

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a SPAR Magyarország idén májusban ismét közös állateledel-gyűjtő akciót hirdet, ezzel több mint 30 civil állatvédő szervezet védenceinek segítve. A kétnapos gyűjtésben részt vesz két győri csapat is, a Győri Puha Praclik Egyesület és a Kutymorgók Egyesület.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.04.20.

Győr+ Mancsok: Cili cica terád vár

Cili, a cirmos cica 2022-ben látta meg a napvilágot a Győri Puha Praclik Egyesület egyes számú praclilakában. Ez a gyönyörű cicahölgy már lassan egy éves lesz és az első perctől kezdve várja álmai gazdiját.

Hirdetés