Címke: Győri Puha Praclik Egyesület
Hirdetés
Herkely Ákos 2023.09.25.

Magunk közt a Puha Praclisokkal

A Győr+ Rádió stúdiójában a Puha Praclik Egyesület alelnöke Rikovics Anita és önkéntese Fodor Betti számolt be ismét a közelmúlt fejleményeiről.

Győr+ 2023.09.16.

TOP 5: ők kapták Győrben a legtöbb 1 %-os felajánlást

Elérhető a 2023-ban szja 1 százalékos felajánlásban részesült civil és a technikai számos kedvezményezettek listáj, amelyből az is kiderül, Győrben kik kapták a legtöbb támogatást. Íme a győri TOP 5 lista!

J. K. A. 2023.08.08.

Hordozóban hagyták sorsukra a cicákat

Gyakran tapasztaljuk, hogy az emberi segítőkészség és az áldozatvállalás határtalan, csakúgy, mint a gonoszság és gondatlanság is. Most fél tucat apró élet bizonyítja újra a felelőtlenséget, de a jóságot is. A történetről Rikovics Anita, a Puha Praclik Egyesület alelnöke számolt be a Győr+ Médiának.

Győr+ 2023.08.02.

Puha Praclik a Győr+ Rádióban

A Győr+ Rádió "Mélyvíz" című műsorának vendégei Rikovics Anita a Győri Puha Praclik vezetője és Fodor Betti önkéntes voltak, akik felhívták a figyelmet az ivartalanítás, chipelés, oltások szükségességére mind a cicákat, mind a kutyusokat illetően.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.05.15.

Esős időben is akadtak támogatók a Mancs a bajban! adománygyűjtésen

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a SPAR Magyarország már több alkalommal szervezett két napos országos eledelgyűjtést Mancs a bajban! elnevezéssel, mellyel a civil állatvédők mentettjeit támogatják. Idén májusban ismételten részt vett az akcióban a Győri Puha Praclik Egyesület és a Kutymorgók A Rászoruló Állatokért Egyesület is.

Fotó és szöveg: Pécskai István 2023.05.12.

Cicák látogattak a Győr+ Média szerkesztőségébe

Különleges vendégek jártak szerkesztőségünkben. A Győri Puha Praclik Egyesület két macskája, Anakin és Roger abból az apropóból érkezett székházunkba, hogy május 17-én tartják az első győri jótékonysági állatvédő napot.

Kóka Enikő 2023.05.12.

Győri egyesületek is részt vesznek a Mancs a bajban! adománygyűjtő akcióban

Az Országos Állatvédőrség Alapítvány és a SPAR Magyarország idén májusban ismét közös állateledel-gyűjtő akciót hirdet, ezzel több mint 30 civil állatvédő szervezet védenceinek segítve. A kétnapos gyűjtésben részt vesz két győri csapat is, a Győri Puha Praclik Egyesület és a Kutymorgók Egyesület.

Szerző és Fotó: Kóka Enikő 2023.04.20.

Győr+ Mancsok: Cili cica terád vár

Cili, a cirmos cica 2022-ben látta meg a napvilágot a Győri Puha Praclik Egyesület egyes számú praclilakában. Ez a gyönyörű cicahölgy már lassan egy éves lesz és az első perctől kezdve várja álmai gazdiját.

Kóka Enikő | Illusztráció: Győri Puha Praclik Egyesület 2023.03.24.

Ismét számít a támogatókra a Győri Puha Praclik Egyesület

A Győri Puha Praclik Egyesület, mint minden hónapban, így most is megszervezi a havi rendszerességű eledelgyűjtését. A márciusi alkalom sajnos nem sikerült olyan jól, mint ahogy arra számítottak, így csak egyheti élelemellátásra valót sikerült összegyűjteni.

Kóka Enikő 2023.02.24.

Öt napja fán raboskodó cicát mentettek meg a Győri Speciális Mentők

Többen is észrevették és posztolták különböző állatbarát Facebook-csoportokba a múlthét csütörtök óta fán rekedt cicát. A Győri Puha Praclik Egyesület az oldalukon kért segítséget, így jutott el a hír a Győri Speciális Mentők Közhasznú Egyesület elnökéhez. Mátis Csaba kollégájával, néhány kötéllel, alpinista felszereléssel és egy hosszú létrával sietett a cica segítségére.

Hirdetés