Hirdetés
Címke: Győri Egyházmegyei Karitász
Hirdetés
J. K. A. 2022.06.29.

Karitász tábor és játszóbusz

Idén nyáron több mint 10 helyszínen csaknem 300 szegény sorsú gyermek helyi táborozását segíti a Győri Egyházmegyei Karitász – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

J. K. A. 2022.06.13.

Önkénteseket vár a Karitász

A Győri Egyházmegyei Karitász önkéntes munkára hívja a fiatalokat – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

J. K. A. 2022.05.12.

Újra segítsünk a bajban!

A Győri Egyházmegyei Karitász az orosz-ukrán háború menekültjeinek megsegítésére újból gyűjtést szervez.

Győr+ 2022.03.14.

Mindenki segít a „Zrínyis” menekülteknek

Ahogy arról korábban már a Győr+ is beszámolt, az egykori Zrínyi kórházban alakították ki azokat az otthonos és meleg szállásokat, ahol a Győrbe érkező menekültek biztonságosan és megfelelő segítség mellett pihenhetnek. A gondoskodás folyamatos, erről dr. Pergel Elza alpolgármester újra meggyőződött.

J. Kovács Andrea 2022.03.02.

Egy tonna adomány a karitásztól

A Győri Egyházmegye támogatásából, illetve jóakaratú emberek pénzadományaiból tegnapelőtt elindult egy furgon a háború sújtotta Ukrajnából menekültek megsegítésére. Az Egyházmegyei Karitász nagy mennyiségű tartós élelmiszert, két raklapnyi pelenkát, ásványvizet, valamint bébiételt szállított a kárpátaljai országhatár közelébe. A több mint 1 tonnányi adományt Lőrincz Attila igazgató és munkatársa, Szabó Attila juttatta el a helyszínre, majd egy napos szolgálatot is vállaltak a helyi menekültbázis kialakításában és rendezésében.

JKA 2022.02.22.

Öt otthont segített megszépíteni a Karitász

„A Győri Egyházmegyei Karitász tavaly harmadik alkalommal vett részt az öngondoskodást elősegítő, állami támogatással megvalósuló Szép Otthonok programban” - nyilatkozta a Győr+ Médiának Paksa Balázs, a szervezet sajtóreferense.

JKA 2022.02.09.

Segítség a segítőknek

A Győri Egyházmegyei Karitász központjának munkatársai személyiségfejlesztő, a problémakezelésben segítséget nyújtó szupervízión vettek részt az elmúlt négy hónapban – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

J.K.A. 2022.01.20.

Új munkahelyek a Karitásznál

Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására alakított ki új műhelyt központi telephelyén a Győri Egyházmegyei Karitász a Büchl Hungária Kft.-vel közösen – tájékoztatta a portálunkat Paksa Balázs, a karitatív szervezet sajtóreferense.

Győr+ 2021.12.21.

Adventi flashmobot szerveztek Győrben

Önkéntesek, munkatársak és járókelők bevonásával csaknem 550 gyertyát gyújtott meg a Győri Egyházmegyei Karitász december 18-án, szombaton a győri Széchenyi téren, hogy emlékeztessen az adventi várakozás fontosságára, s egyúttal felhívja a figyelmet egész évben végzett szeretet-szolgálatára. A flashmob egyúttal megkoronázása volt a szervezet decemberi jótékonysági akció-sorozatának.

J. Kovács Andrea 2021.12.14.

Angyalbatyuk Kárpátaljára

Kárpátaljai gyerekek számára gyűjtött a Győri Egyházmegyei Karitász. Az országos akció lényege, hogy a jószándékú adakozók egy cipősdoboznyi játék- és ajándékcsomagot állítanak össze a szegény sorsú magyar gyermekeknek, a karitatív szervezet pedig vállalja a gyűjtés koordinálását - tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat