Címke: Győri Egyházmegyei Karitász
Hirdetés
J. Kovács Andrea | Fotó: Győri Egyházmegyei Karitász 2022.11.24.

Akcióban a Győri Karitász

Összesen 1,2 tonna élelmiszert gyűjtött a Győri Egyházmegyei Karitász a Magyar Élelmiszerbankkal közösen szervezett akciójukon – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs, a szervezet sajtóreferense.

J. K. A. 2022.10.13.

Segítettek az iskolakezdésben

Idén 900 000 Ft értékben támogatta a Győri Egyházmegyei Karitász a szegény sorsú családok tanévkezdését – közölte portálunkkal Paksa Balázs, a szervezet sajtóreferense.

J.K.A. 2022.10.04.

Zöldellő kertek a karitász segítségével

A Győri Egyházmegyei Karitász idén is részt vett a Zöldellő kertek segélyprogramban, amely a a kertes házban élő rászoruló családok öngondoskodását támogatja - tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs, a karitatív szervezet sajtóreferense.

Győr+ 2022.08.10.

Élménytábor menekült gyerekeknek

Az Ukrajnában zajló háború elől menekülő gyerekeknek szervez nyári táborokat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat megyei egyesülete és a Győri Egyházmegyei Karitász. Augusztus 1. és 19. között három egy hetes turnusban, összesen kilencven gyermeknek teszik könnyebbé a vakációt a szeretetszolgálatok munkatársai. Szerdán nyílt napot tartottak a táborban.

J. K. A. 2022.07.18.

Idősgondozás a győri karitásznál

Különleges klubdélutánnal ünnepelték az idősek, a munkatársak és az önkéntesek a Szent Katalin Idősgondozási Program egy éves születésnapját a Győri Egyházmegyei Karitász központjában - tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

J. K. A. 2022.06.29.

Karitász tábor és játszóbusz

Idén nyáron több mint 10 helyszínen csaknem 300 szegény sorsú gyermek helyi táborozását segíti a Győri Egyházmegyei Karitász – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

J. K. A. 2022.06.13.

Önkénteseket vár a Karitász

A Győri Egyházmegyei Karitász önkéntes munkára hívja a fiatalokat – tájékoztatta portálunkat Paksa Balázs sajtóreferens.

J. K. A. 2022.05.12.

Újra segítsünk a bajban!

A Győri Egyházmegyei Karitász az orosz-ukrán háború menekültjeinek megsegítésére újból gyűjtést szervez.

Győr+ 2022.03.14.

Mindenki segít a „Zrínyis” menekülteknek

Ahogy arról korábban már a Győr+ is beszámolt, az egykori Zrínyi kórházban alakították ki azokat az otthonos és meleg szállásokat, ahol a Győrbe érkező menekültek biztonságosan és megfelelő segítség mellett pihenhetnek. A gondoskodás folyamatos, erről dr. Pergel Elza alpolgármester újra meggyőződött.

Hirdetés