Címke: Győri Audi ETO KC
Hirdetés
Győr+ 2023.01.27.

Yvette Broch marad az Audi ETO-ban

Biztossá vált, hogy jövőre három beállóssal vág majd neki a szezonnak a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata. Yvette Broch továbbra is zöld-fehér mezben szerepel. A holland játékos 2022 nyarán érkezett vissza Győrbe, amikor 1+1 éves szerződést kötött a klubbal. A +1 évről most született közös döntés a játékos és a klub vezetése között.

Győr+ 2023.01.27.

Több hetes kihagyás vár Faluvégi Dorottyára

A Metz elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen szenvedett térdsérülést a Győri Audi ETO KC szélsője, Faluvégi Dorottya. A játékos a sérülés után már nem tudott visszaállni a mérkőzésbe, és a Győrben elvégzett részletes kivizsgálás után kiderült, hogy sajnos több hetes kihagyás vár.

Győr+ 2023.01.23.

Megállapodás: Schatzl Nadine jövőre is Győrben játszik

Biztosan Győrben játszik a következő szezonban is Schatzl Nadine. A szélső kontraktusában szerepelt egy opció mindkét fél számára a 2023/24-es szezonra vonatkozóan, de mivel közös szándék volt a folytatást illetően, így ezt a passzust most érvénytelenítették a felek.

Csollán Tamara 2023.01.21.

Drámai vereség Metzben

A csoport első helyezettje, a Metz otthonában lépett pályára a Győri Audi ETO Franciaországban az EHF Bajnokok Ligája 12. fordulójában. A tét a csoport első helyének visszavétele volt a győriek számára, ami egyben nagy lépés jelentetett volna a negyeddöntőbe jutást érő első két pozíció megszerzése felé. A találkozó első öt perce után vették át a vezetést a metziek, de a félidőre felzárkózott a győri együttes, így 13-13-as döntetlennel vonulhattak szünetre a csapatok. A második félidőben fej-fej mellett haladtak az együttesek, végül egy utolsó másodperces góllal 29-28-ra megnyerte a mérkőzést a Metz.

Győr+ 2023.01.15.

BL-történelmet írt az ETO Zágrábban

A Lokomotiva Zágráb elleni szombat esti idegenbeli siker történelmi mérföldkő a Győri Audi ETO KC számára. Ez volt a 200. győzelmük a BL-ben. Korábban ez egyetlen csapatnak sem sikerült még.

Győr+ 2023.01.14.

Bajnokok Ligája: esélyt sem adtunk a Zágrábnak

Népes és lelkes győri szurkolótábor varázsolta a hazai pálya hangulatát a horvát fővárosba szombaton este a Bajnokok Ligájában. Az ETO-drukkerek biztatása mellett aratott fölényes győzelmet a Győri Audi ETO KC.

Győr+ 2023.01.12.

Elismerés a kézilabda szerelmesének

A Magyar Kézilabda Szövetség Verseny Albizottsága nevében Rupp István versenyigazgató adott át elismerést Fodor B. Péternek, a Győri Audi ETO KC technikai vezetőjének.

Csollán Tamara 2023.01.11.

Magabiztos győzelem a Dunaújváros ellen

A K&H női kézilabda liga 10. fordulójában a Győri Audi ETO a DKKA együttesét fogadta hazai pályán. Már az első harminc percben tetemes előnyt dolgoztak ki Oftedálék (22 - 7), gyakorlatilag ekkorra eldőlt a két pont sorsa. Végül 40 – 24-es győri győzelemmel zárult a találkozó.

Hirdetés