Hirdetés
Címke: Győri Audi ETO KC
Hirdetés
Győr+ 2020.03.26.

Otthon is keményen edzenek a győri lányok

A Győri Audi ETO KC erőnléti edzője, Holanek Zoltán röviden betekintést engedett a játékosok egyéni edzéstervének összeállításakor figyelembe vett szempontokba. A szakember bízik benne, hamarosan ismét együtt dolgozhatnak a csapat.

Nagy Roland 2020.03.25.

„Minden helyzetből a legjobbat kell kihozni”

A magyar női kézilabda válogatott Danyi Gábor és Elek Gábor szövetségi kapitányok vezetésével Győrben játszott volna olimpiai selejtezőtornát Oroszországgal, Szerbiával és Kazahsztánnal. A kvalifikációs tornát elhalasztották, ahogy az olimpiát is. A válogatott keretben két Audi ETO-játékos, a kapus Kiss Éva és balszélső Faluvégi Dorottya kapott helyet.

Győr+ 2020.03.21.

ETO-sikerek, újranézve

A Sport TV-vel egy kis nosztalgiát jelenthet a kézilabda szerelmeseinek, hogy műsorra tűzték a Győri Audi ETO KC csapatának idei és elmúlt szezonbeli szerepléseit.

HAK 2020.03.19.

Mozogj otthon, a lányok segítenek!

A koronavírus járvány megfékezése miatt tett óvintézkedések sok kényszerhelyzetet szülnek, de próbáljuk meg kihozni belőle a legtöbbet! Az otthoni mozgásban segítenek a győri kézilabdás lányok!

HAK 2020.03.11.

Győrben is rengeteg program marad el

A kormány rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett ki az egész országra. A számos korlátozó intézkedés mellett többek között a szabad- és beltéri programokat és rendezvényeket is korlátozták. Összeszedtük a legnagyobb győri eseményeket, amelyektől egy időre most búcsút kell vennünk.

Győr+ 2020.03.11.

Zárt kapussá nyilvánítják a hazai meccseket

A Magyar Kormány, a koronavírussal kapcsolatos megelőzési intézkedései értelmében az egész országra vonatkozóan veszélyhelyzetet hirdetett meg. Ezen intézkedéseknek megfelelően hozott döntéseket az elkövetkezendő mérkőzésekre vonatkozóan a Győri Audi ETO KC is. 2020. március 11-i hatállyal minden hazai mérkőzését - beleértve az utánpótlás mérkőzéseket is - zárt kapussá nyilvánítja, a BL negyeddöntő mérkőzés jegyértékesítését visszavonásig nem kezdi meg - olvasható a gyorietokc.hu-n.

MTI 2020.03.10.

Idegenben kezd az ETO

Április 5-én idegenben kezdi a CSM Bucuresti elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőt a címvédő Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat