Címke: Győr+ Reggeli
Hirdetés
Győr+ 2023.11.07.

Kollégánk is lemarad a bolgár-magyar meccsről

Összességében elmondható a Győr+Média dolgozóiról, hogy nyitottak vagyunk a sportos témákra. Nem csak a munkánk miatt, hanem magánemberként is érdekel bennünket a sport világa. Vannak persze olyanok, akik a többieknél is elszántabban szurkolnak kedvenceiknek.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2023.10.17.

42 év a testépítés jegyében!

A győri Baross László negyvenkét évvel ezelőtt szeretett bele a testépítésbe, és azóta is ez a sport tölti ki élete nagy részét. Amikor elkezdte az edzéseket, még az erre szakosodott termekből is nagyon kevés volt a városban, így épített magának egy sajátot.

Bajzát Zsuzsi 2023.10.11.

Roxy, a világjáró kutyus

Szórády József és kutyája hosszú évek óta élnek felhőtlen boldogságban. Roxy élete azonban nem volt mindig ilyen vidám, a Győri Állatmenhelyen élt, amikor három évesen József rátalált. A kalandok viszont szinte azonnal elkezdődtek, ma már nem csak a környék erdejeit, de a Győri Nemzeti Színház színpadát is megjárta a négylábú.

Bajzát Zsuzsi 2023.10.03.

Divatbemutatón bizonyíthatnak a diákok

Október 7-én különleges projektnek lehetnek részesei azok, akik ellátogatnak a Győri SZC Sport és Kreatív Technikumba. A diákok tervezőkké, dekoratőrökké, fotósokká, modellekké változtak az utóbbi hónapokban, hogy ezen a napon, tanult szakmájuknak megfelelően, egy igazi divatbemutatón kápráztathassák el a közönséget.

Bajzát Zsuzsi 2023.10.02.

Terítéken az őszi alapanyagok

Az első sárguló falevelekkel minden évben megjön a vágy valami sütőtökös finomság iránt. De vajon mennyire lehet ezt moderné tenni, és szükséges-e egy étterem kínálatában a szezonalitás? Ennek jártunk utána.

Bajzát Zsuzsi 2023.09.28.

Népszerű a győrzámolyi gyaloggalopp

Ma már szinte mindenhova autóval járunk. Dolgozni, boltba, kirándulni, és iskolába is így visszük a gyerekeket. Ez viszont nem csak a pénztárcánknak és a környezetünknek rossz, de sok bosszúságot is okoznak a kényelemre törekvő szülők a reggeli órákban. Ezt a jelenséget elégelte meg Győrzámoly is.

Bajzát Zsuzsi 2023.07.26.

Virágkötő világbajnokságra készül a magyar csapat

Anglia, azon belül is Manchester városa ad otthont 2023-ban a Virágkötő Világbajnokságnak. Hazánkat Németh Attila mestervirágkötő képviseli majd, oldalán Fehér József győri iparművésszel.

Győr+ Rádió 2023.07.24.

Kétkeréken a Balti-tengerig

Kiss Márton még sosem járt a tengernél. Se vonattal, se autóval, biciklivel pedig pláne nem. Egészen július elejéig, amikor is 12 nap tekerés után megérkezett a Balti-tengerhez. Útja során nagyon sok kedves emberrel találkozott, és rengeteg élménnyel gazdagodott.

Nagy Roland 2023.06.28.

Nyári elismerések a Győri Audi ETO KC-nál

Az Európai Kézilabda Szövetség hétfő este Bécsben ünnepélyes gála keretében díjazta a legjobb jelenlegi és korábbi kézilabda-legendákat. Görbicz Anita és Pálinger Katalin is bekerült a Hírességek Csarnokába.

Hirdetés