Címke: Győr+ Reggeli
Hirdetés
Győr+ 2022.12.06.

Nálunk járt a Mikulás!

Ha december hatodika, akkor Mikulás - nincs ez másképp a Győr+ Médiánál sem. Hosszas szervezőmunka és az egész éves jó magaviselet meghozta az eredményét, ellátogatott a nagyszakállú a rádióstúdiónkba is.

Mireider Máté 2022.12.01.

Adventi fények: meghallották a győriek szavát

A Győr+ Reggeli vendége ezúttal Virág-Adorján Andrea polgármesteri főbiztos volt, aki az adventi vásárról és a győri ünnepi programokról beszélt kollégáinkkal.

Győr+ 2022.11.30.

Szívügyünk a mozgás: pénteken lesz a záró esemény

A sport összeköt, szívügyünk a mozgás! Ezzel a felhívással keresték az idei esztendő legsportosabb városrészét Győrben. A szervezők a különböző évszakokhoz kötődő tematikus programsorozatot dolgoztak ki, amelynek most a záró eseményét rendezik meg.

Győr+ 2022.11.11.

Kiállításmegnyitó színházi premierrel egybekötve

A Bölcső a hegyek között - Tamási Áron125 szabadtéri kiállítás nyílik ma este 18 órakor a Győri Nemzeti Színház előtt. A kiállítást a kurátor és szakértő, prof. dr. Sipos Lajos irodalomtörténész nyitja meg. A kiállításmegnyitót pedig színházi premier követi, erről beszélt Bakos-Kiss Gábor, az intézmény igazgatója a Győr+ Reggeliben.

Győr+ 2022.11.10.

Zeneiskolai tehetségek koncertje Győrben

Rangos eseményre kerül sor szombaton, 10 órától a Széchenyi István Egyetem hangversenytermében, amely a XVI. Lengyel Zenei Fesztiválnak ad otthont. A koncertre ingyenes a belépés.

Győr+ 2022.11.09.

Kerecsényi Éva és Mohácsi Attila: Olasz varázslat

Lemezbemutatóra készül Mohácsi Attila, a Győri Nemzeti Színház színművésze és Kerecsényi Éva tanár, költő. A páros Volare című alkotása szinte teljes egészében Olaszországhoz kapcsolódik. Mindenhez köze van, ami az itáliai szépségről, a jóságról, a nyárról, a szerelemről, illetve a pozitív életérzésekről szól.

Győr+ 2022.10.26.

Világbajnok erőemelők a stúdióban

Erős emberekkel telt meg a Győr+ Reggeli stúdiója: Pápai Renáta, Palecián Judit és Lakatos Misi “Múmia” voltak Orosz Sanyi és Nagy Roland vendégei.

Nagy Roland 2022.10.11.

Világbajnokságra készülnek a GYAC para-asztaliteniszezői

A Győri Atlétikai Club asztaliteniszezői szép sikereket értek el az elmúlt hetekben. Az egyesület játékosai közül hárman a para-asztalitenisz világbajnokságra készülnek, a szövetségi kapitány Vigh Zsolt vezetésével.

Bajzát Zsuzsi 2022.10.07.

Peer Gynt: ízig-vérig győri előadás

Mikortól bűn az, ha elménk egy másik síkon nyer élményt magának? Erre a kérdésre is keresi a választ a Győri Balett legújabb előadása, amelyet október 28-án, a Győri Nemzeti Színház Nagyszínpadán láthat először a közönség.

Hirdetés