Címke: Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség
Hirdetés
Győr+ 2024.05.13.

Eltévesztette a házszámot a késes, maszkos betörő

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfivel szemben, aki kezében egy 18.5 cm pengehosszúságú késsel, arcán maszkkal betört egy házba, hogy jogosnak vélt vagyoni igényének erőszakkal érvényt szerezzen, de tévedésből rossz ingatlanba tört be.

Győr+ 2024.05.06.

Lopás lett a talált tárgyból

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség sajtóközleményben számolt be a tavaly télen történ lopásról. Egy férfi egy autó tetején felejtett pénztárcából vette magához a valutát.

Győr+ 2023.11.10.

Letartóztatás az AHFSZ ügyében

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség letartóztatásra tett indítványt egy autóipari cég érdekképviseleti szervének két elnökségi tagjával szemben a különösen jelentős értékre, folytatólagosan elkövetett sikkasztás bűntette és más bűncselekmények miatt folyamatban lévő nyomozásban.

Győr+ 2023.11.07.

Megrongálta az általa épített házat

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy férfival szemben minősített rongálás miatt, mivel az általa – vállalkozóként – épített lakóházat utóbb megrongálta.

MTI 2023.09.25.

Osztálytársa megölését tervezte a győri fiú

Emberölés előkészületének bűntette miatt vádat emelt a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség egy 16 éves fiú ellen, aki tavaly ősszel egyik osztálytársa megölésére készült - közölte a vádhatóság hétfőn az MTI-vel.

Hirdetés