Címke: Győr+ Este
Hirdetés
Farkas Mónika 2024.05.23.

Szoboszlai csukája

Mindig nagy öröm, mikor megbecsült kollégánk munkájára országosan is felfigyelnek. O. Jakócs Péter több felvételével is sikeresen szerepel a 42. Magyar Sajtófotó Kiállításon, mely június 2-ig látogatható a Robert Capa Központban Budapesten. Ebből szemezgettünk a Győr+ Este műsorában.

Farkas Mónika 2024.03.12.

Jónak lenni jó!

Tavaly jelent meg Szórády József A menhelyről a világot jelentő deszkákig című kötete, mely nemcsak a négylábúak örökbefogadására, de a velük köttetett életre szóló barátságra is felhívja a figyelmet.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2023.12.17.

Masszázzsal a karácsonyi kiégés ellen

Ahogy közelednek az ünnepek, egyre nagyobb az emberek vállán a nyomás. Mindent elintéztem? Mi maradt le a listáról? Kivel kell még egyeztetnem mielőtt szabira megyek? Ezek a terhek viszont pont a várakozás, a készülődés lényegét veszik el. Elmarad a lecsendesedés.

Győr+ 2023.11.06.

A szerelem árnyalatai Győrben

Vabadaba - ez a címe Geszti Péter és Váczi Eszter koncert-estjének, ami november 25-én lesz Győrben, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban.

Molnár Zsuzsanna 2023.09.25.

Győr és térségének természeti értékei kétkeréken

A Győr+Este egy korábbi adásában megismerkedhettünk Laposa Tiborral. Akkor kiderült, hogy hogyan lett belőle okleveles kerékpártúra vezető, idegenvezető, és hogy hogyan választja ki az úti célokat.

Farkas Mónika 2023.09.21.

Életre szóló hivatás

„Az idei évben magunkba invesztáljuk a legtöbbet” – fogalmazott a Győri Balett évadnyitó társulati ülésén Velekei László igazgató. Ezt a gondolatot folytatták a Győr+ Este vendégei, a társulat három új örökös tagja.

HAK/FM 2023.08.25.

Nyárzáró koncert Náksival és Best of Geszti produkcióval

Roppant izgalmasnak ígérkezik az idei nyárzáró, hiszen nem kisebb nevek érkeznek Győrbe augusztus 26-án, mint Náksi és Geszti Péter. Mindkét előadó magasan jegyzett, így aki bizalmat szavaz nekik, az biztosan igényes produkcióra számíthat.

Szerző és fotó: Farkas Mónika 2023.08.03.

Újabb győri egyetemi siker

Mint arról korábban beszámoltunk, űreszközt fejlesztett a győri oktatási intézmény SZE-SAT csapata, amely ma már a világűrben kering, és sugározza az előre beleprogramozott üzeneteket.

Győr+ Rádió 2023.07.01.

Előzzük meg a nyári depressziót

Tombol a nyár, amiről első körben mindenkinek a szabadság, a pihenés jut az eszébe. Sokan viszont nyomásként élik meg ezeket a hónapokat, és egyre többször forog a közbeszédben a nyári depresszió fogalma.

Hirdetés