Címke: Győr+ Este
Hirdetés
Molnár Zsuzsanna 2023.05.22.

Új dallal jelentkezett Bayer Friderika

Mára rátalált a harmóniára, új dalával, a Kell egy jó szó című felvétellel pedig ismét a reflektorfénybe kerülhet. Pályafutásáról, nehézségeiről, és az újdonságról is mesélt Molnár Zsuzsának a Győr+Estében.

Farkas Mónika 2023.05.19.

Győr+ Este: Meglopott tolvaj

Az ismert győri zenész, Váray László Meglopott tolvaj című dalának videóklipjét New Yorkban forgatta. Többek között a forgatás kulisszatitkairól is mesélt a Győr+ Rádió Győr+ Este című műsorában.

Bajzát Zsuzsi 2023.03.03.

Ki kell tartani – Ági és Betti története a Nem jön a baba című műsorban

Azt hallottam ma valakitől, hogy az érzékenyítés szó olyan elcsépelt már, mint pár éve a kézműves jelző. Vagy az énidő. Szerintem viszont igenis ez a legjobb megfogalmazás arra, amit a Nem jön a baba című műsorban csinálunk hónapról hónapra. Érzékenyítünk, és elérzékenyülünk. Legutóbb, amikor két édesanya volt a vendégem, éppen ez történt. - Bajzát Zsuzsi írása.

Szerző és fotó: Győr+ 2022.10.28.

Filmes tehetség: Szekeres Bálint

Az egykori Győr+ Médiatáboros Szekeres Bálint érkezett a Győr+ Rádió stúdiójába, hogy Orosz Sanyit beavassa, mi minden történt vele mostanában, nem utolsó sorban a díjat nyert Vakszerencse című filmjéről is beszélt.

Farkas Mónika 2020.12.05.

Mindenki táncol!

Pásztor Anna a Győr Plusznak mesélt arról, hogyan éli meg a Dancing with the Stars show-t.

Farkas Mónika 2020.08.02.

Reményteljesen vág neki az ősznek a Győri Balett

Az újonnan kinevezett művészeti vezető, Lukács András új koreográfiáját próbálja jelenleg a társulat, a Körforgás est szeptember 19-én debütál a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadán.

Farkas Mónika 2020.08.01.

„Beleszerettem a kovászba!”

A kovász a kenyér lelke. Csak só, víz és jó minőségű liszt kell hozzá. Egyszerűnek hangzik, a karantén ideje alatt aztán megtanultuk, mégsem olyan egyszerű ez.

Hirdetés