Hirdetés
Címke: Győr+ Este
Hirdetés
Farkas Mónika 2020.12.05.

Mindenki táncol!

Pásztor Anna a Győr Plusznak mesélt arról, hogyan éli meg a Dancing with the Stars show-t.

Farkas Mónika 2020.08.02.

Reményteljesen vág neki az ősznek a Győri Balett

Az újonnan kinevezett művészeti vezető, Lukács András új koreográfiáját próbálja jelenleg a társulat, a Körforgás est szeptember 19-én debütál a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadán.

Farkas Mónika 2020.08.01.

„Beleszerettem a kovászba!”

A kovász a kenyér lelke. Csak só, víz és jó minőségű liszt kell hozzá. Egyszerűnek hangzik, a karantén ideje alatt aztán megtanultuk, mégsem olyan egyszerű ez.

Farkas Mónika 2020.07.29.

“Nyelvében él a nemzet!”

Az Arrabona Városvédő Egyesület a hagyományt folytatva, ismét karitatív gyűjtést szervez a moldvai magyar csángó gyermekek magyar nyelvű tanítása elősegítéséért, mely számukra a megmaradást jelenti.

Farkas Mónika 2020.07.28.

Új helyszínen a Családi Kör

A Győr+Rádió Győr+ Este műsorában Mayer Ildikó projektvezető beszélt arról, hogy a Családi Kör nyolc évvel ezelőtt kezdte meg sikeres működését, mely azóta is a generációk találkozásának kedvelt helyszíne. A műsorban részletesen beszámoltunk a mostani és az ősztől induló bőséges programkínálatról.

Farkas Mónika 2020.07.18.

Változó kilátások az ingatlanpiacon

Számos felsőoktatási intézmény a következő tanévtől kevesebb kollégiumi férőhelyet biztosít a diákoknak a járvány elleni védekezés miatt, ami viszont növelheti az igényt a kiadó lakások iránt.

Farkas Mónika 2020.06.19.

Sisi igaz története

Mindent várakozást felülmúlt a Győri Nemzeti Színház idei évada, egészen március közepéig. A Korok és történetek addig megtartott premierjei célba értek, a decemberi szuperprodukció, az Elisabeth híre pedig bejárta az országot. Bori Réka színművész Lévay Szilveszter és Michael Kunze legendás musicaljében alakíthatta a címszerepet - kettőzve Fehér Nórával -, ezzel a bemutatkozásával letette névjegyét a győri közönség előtt.

Farkas Mónika 2020.06.17.

Bemutatkozás a világ előtt

A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus a római katolikus egyház rendszeresen megrendezett, világméretű eseménysorozata, melynek célja az oltáriszentség megismerésének és tiszteletének elmélyítése. Szervezője a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusok Pápai Bizottsága.

Farkas Mónika 2020.06.07.

Négy fal között is kreatívan

A karantén kihívásairól mesélt Bikás Zoltán Farkas Mónikának a Győr+ Rádió Győr+ Este műsorában.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat