Címke: Győr+ Este
Hirdetés
Molnár Zsuzsanna 2023.09.25.

Győr és térségének természeti értékei kétkeréken

A Győr+Este egy korábbi adásában megismerkedhettünk Laposa Tiborral. Akkor kiderült, hogy hogyan lett belőle okleveles kerékpártúra vezető, idegenvezető, és hogy hogyan választja ki az úti célokat.

Farkas Mónika 2023.09.21.

Életre szóló hivatás

„Az idei évben magunkba invesztáljuk a legtöbbet” – fogalmazott a Győri Balett évadnyitó társulati ülésén Velekei László igazgató. Ezt a gondolatot folytatták a Győr+ Este vendégei, a társulat három új örökös tagja.

HAK/FM 2023.08.25.

Nyárzáró koncert Náksival és Best of Geszti produkcióval

Roppant izgalmasnak ígérkezik az idei nyárzáró, hiszen nem kisebb nevek érkeznek Győrbe augusztus 26-án, mint Náksi és Geszti Péter. Mindkét előadó magasan jegyzett, így aki bizalmat szavaz nekik, az biztosan igényes produkcióra számíthat.

Szerző és fotó: Farkas Mónika 2023.08.03.

Újabb győri egyetemi siker

Mint arról korábban beszámoltunk, űreszközt fejlesztett a győri oktatási intézmény SZE-SAT csapata, amely ma már a világűrben kering, és sugározza az előre beleprogramozott üzeneteket.

Győr+ Rádió 2023.07.01.

Előzzük meg a nyári depressziót

Tombol a nyár, amiről első körben mindenkinek a szabadság, a pihenés jut az eszébe. Sokan viszont nyomásként élik meg ezeket a hónapokat, és egyre többször forog a közbeszédben a nyári depresszió fogalma.

Szerző és fotó: Győr+ Rádió 2023.06.26.

Latin-Amerikába járt a világutazó házaspár

Veisz Lea szerint két csoportba sorolhatók az emberek: vannak, akik nyaralnak, és vannak, akik utaznak. Ő férjével, Ákossal az utóbbi kategóriába tartozik. Fiatal koruk ellenére számos országban jártak már, de legjobban a karibi életérzés ragadta magával őket, ezért elhatározták, hogy nászút gyanánt bejárják egész Latin-Amerikát.

Molnár Zsuzsanna 2023.05.22.

Új dallal jelentkezett Bayer Friderika

Mára rátalált a harmóniára, új dalával, a Kell egy jó szó című felvétellel pedig ismét a reflektorfénybe kerülhet. Pályafutásáról, nehézségeiről, és az újdonságról is mesélt Molnár Zsuzsának a Győr+Estében.

Farkas Mónika 2023.05.19.

Győr+ Este: Meglopott tolvaj

Az ismert győri zenész, Váray László Meglopott tolvaj című dalának videóklipjét New Yorkban forgatta. Többek között a forgatás kulisszatitkairól is mesélt a Győr+ Rádió Győr+ Este című műsorában.

Bajzát Zsuzsi 2023.03.03.

Ki kell tartani – Ági és Betti története a Nem jön a baba című műsorban

Azt hallottam ma valakitől, hogy az érzékenyítés szó olyan elcsépelt már, mint pár éve a kézműves jelző. Vagy az énidő. Szerintem viszont igenis ez a legjobb megfogalmazás arra, amit a Nem jön a baba című műsorban csinálunk hónapról hónapra. Érzékenyítünk, és elérzékenyülünk. Legutóbb, amikor két édesanya volt a vendégem, éppen ez történt. - Bajzát Zsuzsi írása.

Hirdetés