Címke: gyermekvédelem
Hirdetés
Győr+ 2024.07.12.

Új műsor a Győr+ Televízióban

Új műsorral indul a hét a Győr+ Televízióban, Mihályi Orsolya műsorvezető-szerkesztő vezetésével, Vészkijárat címmel.

MTI 2024.02.25.

Kocsis Máté: új gyermekvédelmi rendszert kell kialakítani

Új gyermekvédelmi rendszer kialakításának igényét fogalmazta meg a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában, ahol elmondta: tiszta, világos szabályokra és felügyeletre van szükség.

MTI 2024.02.17.

A gyermekek védelméért demonstráltak a Hősök terén

Odakint most szörnyek járnak - kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért címmel tartottak tüntetést péntek kora estétől civilek szervezésében Budapesten, a Hősök terén.

Győr+ 2024.01.16.

Szerdáig még ki lehet tölteni a nemzeti konzultációt

A kormány 11 kérdéskörben kéri ki az emberek véleményét. A válaszadók száma már a múlt héten meghaladta az 1,2 milliót. A témák között szerepel a rezsicsökkentés vagy a kamatstop fenntartása, Ukrajna uniós tagsága és a migránsgettók létrehozása is. A szerdai határidőig papíron és interneten is lehet még válaszolni a kérdésekre.

Földvári Gabriella 2023.11.20.

Gondoljunk a gyermekek jogaira!

November 20-án , a gyermekek jogainak világnapján kékbe öltözött a városháza és a Jedlik-híd. 1989. november 20-án fogadták el az ENSZ gyermekjogi egyezményét, így minden évben e napon tartjuk a gyermekek jogainak világnapját. Az egyezmény összefoglalja azoknak a jogoknak a minimumát, amelyeket minden államnak biztosítania kell a gyermekek számára, így a gyermekek életben maradását, fejlődését, védelmét és a társadalomban való részvételét biztosító jogokat.

Havassy Anna Katalin 2023.09.26.

„Megkérdezem a szüleim!” – bűnmegelőzési tanácsok a gyermekneveléshez

Javában tart az iskola, lassan a szülők és a gyermekek is visszarázódnak a vakáció utáni hétköznapokba. Éppen itt az ideje tehát, hogy egy kicsit felelevenítsük, mit is tehetünk meg közösen azért, hogy gyermekeink a lehető legnagyobb biztonságban legyenek iskolába menet, onnan hazajövet, és mondjuk a játszótéren is. A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya ahogy eddig mindig, most is a segítségünkre volt.

Hirdetés