Hirdetés
Címke: gyermekvédelem
Hirdetés
MTI 2022.06.14.

Gyermekvédelmi fejlesztést jelentett be az Instagram

A szülői felügyeletet biztosító frissítéssel reagál hamarosan az Instagram azokra a vádakra, miszerint eddig nem védte kellően a kiskorú felhasználóit - jelentette be az Instagramot működtető Meta cég franciaországi közkapcsolati felelőse.

Győr+ 2022.04.04.

Érvénytelen lett a gyermekvédelmi népszavazás

Bár a gyermekvédelmi kérdésekről rendezett országos népszavazáson közel három és fél millióan nyilvánítottak véleményt és a kérdésekre adott válaszokra az elsöprő többség nemmel válaszolt, a referendum mégsem tekinthető érvényesnek.

Zombai-Kovács Ákos 2021.12.08.

Népszavazás lesz a gyermekvédelemről

Döntött az Országgyűlés, négykérdéses népszavazás lesz a gyermekvédelemről. A referendumot a köztársasági elnök írja majd ki. A kormány, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter tájékoztatása szerint erőteljes kampányba kezd, hogy minél többen menjenek el a népszavazásra és mind a négy kérdésre mondjanak nemet, mert csak így lehet megvédeni a gyerekeket az LMBTQ-lobbitól. A Győrplusznak a város két országgyűlési képviselője beszélt arról, hogy a gyerekek szexuális neveléséről csak a szülők dönthetnek.

Mireider Máté 2021.06.21.

Településeken át ível a szociális védőháló

A Nagyszentjánosi Bakony-ér Gyermekjóléti és Családsegítő Intézmény 2013. január 1-jén kezdte meg működését. Fenntartója a Nagyszentjánosi Bakony-ér Többcélú Társulás, amely öt önkormányzatot tömörít: Nagyszentjános, Bőny, Mezőörs, Pér és Rétalap települések.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat