Címke: gyereknevelés
Hirdetés
Garamvölgyi Imre 2023.10.29.

Dr. Pergel Elza: Nem maradnak magukra a családok a gyermeknevelésben

Régóta nem látott fejlesztések zajlottak le 2020 óta a győri bölcsődékben és óvodákban. Korszerűbbé, energiahatékonyabbá és nem utolsósorban szebbé váltak az önkormányzat intézményei, a megújult szolgáltatások pedig tovább népszerűsíthetik a város 699 bölcsődei és 5.146 óvodai férőhelyét. A részletekről a területért felelős alpolgármestert, dr. Pergel Elzát kérdeztük.

MTI 2023.09.16.

Nagyszüleink korában a gyerek a család központi projektje volt

Nagyszüleink korában az, hogy gyerek legyen, a család központi projektje volt, s a felnövekvő gyerekek is a családalapításra készültek, mert tudták, hogy ez a legfontosabb dolog az életben - hangzott el pénteken az V. Budapesti Demográfiai Csúcs Család az ideológiai viták kereszttüzében című szakmai panelbeszélgetésén, amelyen brit, amerikai, kanadai szakértők fejtették ki nézeteiket a témáról.

Győr+ 2023.05.19.

Pink és Szóda: netezni csak okosan!

Komolyabb témával érkezik a Pink és Szóda pénteken a Győr+ TV-n 19:25-től. Közeledik ugyanis a nyári szünet, ilyenkor pedig különösen figyelnünk kell gyermekeinkre. De nem csak rájuk, hiszen nekünk felnőtteknek is tudatosan kell használnunk a digitális világ nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés