Címke: gyerekek
Hirdetés
Győr+ 2022.09.14.

Világrekord kísérlet: “Gyereket a magasba”

Ötödször rendez országos gyerekemelést szeptember 24-én szombaton a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom, kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett. Immár 35 település csatlakozott a kezdeményezéshez, így szinte biztosra vehető, hogy idén is megdől a rekord!

J. Kovács Andrea 2022.09.08.

Korszerű bölcsődében a szentiváni apróságok

Teljesen megújult környezetben tölthetik bölcsis éveiket a győrszentiváni kisgyermekek. Az energetikai korszerűsítést 188 millió forint uniós pályázati pénzből sikerült megvalósítani.

Ficsór Dávid 2022.08.31.

Bölcsődét adtak át Péren

235 millió forintból, a megyei területfejlesztési forrásból épült bölcsőde Péren, melyet szerdán adtak át.

Pécskai István 2022.08.28.

Emi négy évtizedig szolgálta a ménfőcsanaki óvodát

A Ménfőcsanaki Óvoda történetében nehéz lenne még egy olyan emblematikus alakot találni, mint Nemes Lajosné Emi, aki 1981-ben fiatal óvónőként került az intézménybe, aminek később a vezetője lett, majd onnan vonult nyugdíjba is.

J. Kovács Andrea 2022.08.19.

Játék, nevetés, közösségi élmény

Ünnepélyes táborzárót tartottak az ukrajnai háborús menekült gyerekeknek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyugat-Dunántúli Régiója és a Győri Egyházmegyei Karitász által szervezett napközis táborban Bácsán.

Németh Boglárka 2022.08.09.

A legkisebbeket támadja a kéz-láb-száj vírus

Bár nyáron a gyermekek többsége nem jár óvodába és iskolába a különböző betegségek és vírusok nem mentek szünidőre. A kánikulában is jócskán akad dolga Dr. Muzsay Géza, gyermekgyógyász szakorvosnak. A doktor előre megbeszélt időpontban fogadja a betegeit, akik közül a legtöbben jelenleg az ún. kéz-láb-száj vírusban szenvednek. A betegség a bölcsikben és az ovikban terjed, kiütésekkel és enyhe lázzal jár, de gyakoriak a hasmenéses-hányásos megbetegedések is. A gyermekgyógyász figyelmeztet: a koronavírus is folyamatosan jelen van, amely ellen a legjobb védekezési módszer továbbra is az oltás. 

Győr+ 2022.08.08.

Manó ajtók a Püspökerdőben

A Püspökerdő tanösvényen izgalmas, új játék várja a családokat a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. és a Manó Ajtók Facebook csapata összefogásával.

Földvári Gabriella 2022.07.01.

Minden kész a Győrkőcfesztiválra

A Győr-Szol munkatársai gőzerővel takarítanak, sepernek, füvet nyírnak, növényeket gondoznak, szemetet szednek, hogy a város szépen, tisztán fogadja a Győrkőcfesztiválra érkező vendégeket.

Hirdetés