Címke: gyerekek
Hirdetés
Győr+ 2023.05.24.

Így ne legyen dráma a gyerekkel autózás

Nem minden gyerek viseli jól a hosszútávú autózást. Ilyenkor a szülőknek minden praktikát be kell vetni a cél érdekében, hogy kisimult idegekkel, biztonságosan eljusson a-ból b-be az egész család. Lehetséges? Ennek jártunk utána.

Szöveg és fotó: Győr+ 2023.05.23.

Petőfi jó fej, és ezt be is bizonyítják

Újra gyerekzsivajtól lesz hangos Aranypart II. május 28-án. Gyereknap alkalmából a Generációk Háza csapata szervez ide nagyszabású, egész napos programot, melynek a középpontjában Petőfi Sándor versei állnak majd.

Havassy Anna Katalin 2023.05.04.

A gyermekek rajongásig szeretik a tűzoltókat

Szent Flórián napján a tűzoltókat ünnepeljük, akiknél nagyobb hősök talán nincsenek is. Oda mennek, ahonnan mindenki menekül, mindennap óvják az életünk és ha kell, kockáztatják a sajátjukat. Nem véletlen, hogy a gyermekek is csodával telt szemmel tekintenek rájuk, hogy boldogok, ha találkozhatnak velük és beülhetnek a tűzoltóautóba.

Pécskai István 2023.04.15.

Újra indul a manóajtó-vadászat!

Amint beköszönt a jó idő, ismét izgalmas játék várja a kisgyermekes családokat a győri Püspökerdőben. Az ott található tanösvényre még tavaly költöztek be a manók, akik a fák tövében laknak. A lakhelyük bejáratánál különleges, miniatűr ajtókat lehet felfedezni, ezeket kell felkutatniuk a játékra vállalkozóknak.

Győr+ 2023.04.12.

Viszik a nyári táborokat, mint a cukrot!

Az elmúlt időszakban az infláció és az árak emelkedése egyre nagyobb terhet jelentett a családok számára, különösen a nyaralások és a szabadidős tevékenységek területén. Ennek ellenére a legfrissebb adatok szerint a nyári táborok iránti kereslet továbbra is csak növekszik.

Győr+ 2023.04.06.

Gyirmóton is várják a húsvétot

Vidám tojáskeresésen vehettek részt délelőtt az óvodások Szabó Jenő önkormányzati képviselő körzetében.

Hirdetés