Címke: gyerekek
Hirdetés
Győr+ 2024.02.29.

Sok a lepkehimlős beteg

Az elmúlt időszakban Győrben is gyakran előfordult a lepkehimlő vagy pillangóvírus néven ismert gyermekbetegség.

Bajzát Zsuzsi 2023.11.27.

Nagyszabású gála Győrben – A mi diótörőnk

11 győri vagy környékbeli tánciskola összefogásával nagyszabású gálára várnak minden érdeklődőt december 4-én a Győri Nemzeti Színházba. A 90 perces darab közel 300 táncos részvételével készül a legkülönfélébb műfajokban.

Németh Boglárka 2023.11.18.

Rumli és futóbicikli fesztivál: családi szombat Győrben

A "Családbarát Győr" szellemében rendezték meg az önkormányzat támogatásával az I. Győri Rumli és Futóbicikli Fesztivált, melyet izgalmas programokkal és bababörzével is összekötöttek az Olimpiai Sportparkban.

Bajzát Zsuzsi 2023.11.06.

Ősszel is várja a családokat az Árkád

Fürdősó és sütikészítés, tolltartó díszítés, és még sok más kézműves foglalkozás várta és várja azokat a családokat, akik ellátogatnak az Árkád üzletközpontba. A programokat szervező Győribaba Portál egészen karácsonyig készül programokkal a gyerekeknek.

J. Kovács Andrea 2023.11.06.

A kicsik még szépnek látják a világot

Szemet gyönyörködtető, lelket melegítő gyermekrajzokból nyílt kiállítás ma délelőtt a ménfőcsanaki Bezerédj-kastély Művelődési Házában. Tekintélyes múltra, egy év híján negyedszázadra tekint vissza a dunaszerdahelyi rajzpályázat, mely idővel járási kezdeményezésből nemzetközivé nőtte ki magát.

Földvári Gabriella 2023.10.25.

Biztonságos focipálya ovisoknak

Rekortán burkolatú focipályával lett gazdagabb a Lehel utcai Mosolyvár Óvoda. Korábban egy poros, olykor sáros terepen tudtak csak sportolni a gyerekek, mostantól azonban sem a mozgásnak, sem az ovifocinak nem lesz akadálya.

Hirdetés