Címke: Gyászhír
Hirdetés
Győr+ 2024.01.27.

Elhunyt az Apáczai-kar volt dékánja

Életének 64. évében elhunyt dr. Szabó Péter egyetemi docens, okl. biológia-földrajz szakos tanár, az Apáczai Csere János Pedagógiai, Humán- és Társadalomtudományi Kar volt dékánja.

MTI 2024.01.08.

Elhunyt Franz Beckenbauer

Hetvennyolc éves korában elhunyt Franz Beckenbauer, a világ labdarúgásának meghatározó alakja.

MTI 2023.12.30.

Elhunyt Kovács András Ferenc, Kossuth-díjas erdélyi magyar költő

Hatvannégy éves korában szombat hajnalban elhunyt Kovács András Ferenc Kossuth-díjas erdélyi magyar költő, esszéíró, műfordító, dramaturg, a Látó szépirodalmi folyóirat volt főszerkesztője - közölte szombaton a marosvásárhelyi lap szerkesztősége.

Győr+ 2023.12.09.

Elhunyt a Love Story sztárja

Ryan O'Neil amerikai színész 82 éves korában hunyt el. A tragédiáról a fia számolt be a közösségi oldalán. - írja a blikk.hu.

Győr+ 2023.12.05.

Elhunyt a Groovehouse tagja, Judy búcsúzik

Az együttes énekesnője Judy az egyik közösségi oldalán búcsúzott Farkas Gábrieltől, akire úgy tekintett, mint a Groovehouse harmadik tagjára.

MTI 2023.11.16.

Meghalt a Kossuth-díjas magyar színésznő

Életének 92. évében elhunyt Galambos Erzsi Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulata és a József Attila Színház örökös tagja - tudatta a teátrum csütörtökön az MTI-vel.

MTI 2023.09.05.

Elhunyt a Fővárosi Nagycirkusz egykori igazgatója

Életének 82. évében hétfőn elhunyt Kristóf István, a Fővárosi Nagycirkusz egykori igazgatója, artistaművész, Jászai Mari-díjjal és a Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál Ezüst Bohóc-díjával is kitüntetett érdemes művész - tudatta a Fővárosi Nagycirkusz kedden az MTI-vel.

Hirdetés