Hirdetés
Címke: Gyárváros
Hirdetés
Németh Boglárka 2022.06.23.

Javult a szeszgyári szaghelyzet

Az elmúlt időszakban közel 100 bejelentés érkezett a körzet önkormányzati képviselőjéhez azzal kapcsolatban, hogy ismét bűz terjeng a győri szeszgyár környékén. A polgármester ezért találkozóra hívta a gyár vezetőségét, hogy számoljanak be róla, milyen fejlesztéseket valósítottak meg az egy évvel ezelőtti gyárlátogatás óta. Mint kiderült, a szeszgyár több száz millió forintot költött a bűz- és zajhatás megszüntetése érdekében. Dr. Dézsi Csaba András polgármester és Takács Krisztián képviselő is elégedetten nyilatkoztak a találkozóról.

Németh Boglárka 2022.05.08.

Mesterfodrásszal szépültek a győri édesanyák és nagymamák

Pót Anyák Napi szépségnapot szervezett Gyárváros és Likócs városrészek önkormányzati képviselője, Hajtó Péter. A képviselő rengeteg színvonalas programmal örvendezteti meg a győrieket, vasárnap pedig az édesanyák és a nagymamák kaphattak profi frizurát és sminket. Amíg a hölgyek szépültek a férfiak is szórakoztak: ingyen sör és üdítő, a legkisebbeket pedig ugrálóvár várta a Likócsi Művelődési Házban.

Zombai-Kovács Ákos 2022.02.14.

Pannon-Víz: új, ügyfélbarát irodát nyitottak

Új, ügyfélbarát lakossági irodát nyitott a Pannon-Víz az ETO Parkban, a fejlesztést hétfő reggel adta át hivatalosan a város polgármestere és a Pannon-Víz elnök-vezérigazgatója.

J. Kovács Andrea 2021.12.15.

Karácsonyfát osztottak Gyárvárosban

Fenyőosztást tartottak Gyárvárosban. Hajtó Péter önkormányzati képviselő kilencven család karácsonyi készülődéséhez nyújtott segítséget.

Győr+ 2021.12.11.

Jótékonysági vásár Gyárvárosban

Jótékonysági vásár várja az érdeklődőket most hétvégén a gyárvárosi Mátyás király téren. Az esemény a Győri Waldorf Egyesület kezdeményezésére jött létre, amely a Forrás Waldorf Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola fenntartó egyesülete.

J. Kovács Andrea 2021.12.03.

Gyárváros csodái

A Gyárvárosi Közösségi Házban december 10-ig még megcsodálhatjuk Hargitai Beáta kiállítását.

Földvári Gabriella 2021.11.23.

Élő adventi kalendárium Gyárvárosban

"Élő adventi kalendárium" játékot szerveznek Gyárvárosban. Az adventi kalendáriumok mintájára december 1. és 24. között újabb és újabb fények gyúlnak fel egy-egy gyárvárosi lakás kidíszített ablakában. Így karácsonyhoz közeledve egyre több ablak világít majd 17 és 22 óra között.

Zombai-Kovács Ákos 2021.07.16.

Több mint félmilliárdos útfelújítás indul

Több mint fél milliárd forint értékű útfelújítás indul Győrben, a fejlesztés a Szigethy Attila út egy részét és az Ipar utcát érinti. A beruházás egy TOP-projekt keretében valósul meg, a kivitelezés a napokban indul, befejezése pedig 2022. május végére várható. A munkák komoly korlátozásokkal járnak, ezért a kivitelező elnézést kér az arra közlekedőktől.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat