Címke: Gyárváros
Hirdetés
Győr+ 2023.05.27.

Minden a gyermekről szólt a Mátyás téren

A gyermekek az élet legnagyobb csodái, s tulajdonképpen minden egyes nap róluk szól, de a május utolsó hétvégéjén meg aztán főleg, hiszen ekkor ünnepeljük a gyermeknapot. Gyárvárosban ma délután övék volt a tér!

Győr+ 2023.04.29.

Remek a hangulat a kiskúti majálison

A győri kiskúti május elseje egyidős a helyi állatkerttel, és hagyományosan máig a város legnagyobb tavaszünnepe. A szervezők idén visszatértek a háromnapos rendezvénysorozathoz, s az már az első napon kiderült, hogy igény van a szórakozásra, a kikapcsolódásra és az önfeledt mosolyokra.

Győr+ 2023.04.14.

Színes programok Gyárvárosban és Likócson

Győr városrészeiben is pezsgő hangulat vár ránk a következő időszakban, így Gyárvárosban és Likócson is lesz mit feljegyeznünk a naptárba. A részletekről Hajtó Péter beszélt péntek reggel a Győr+ Rádió stúdiójában.

Szerző és fotó: Ficsór Dávid 2023.02.25.

Remek hangulatban zajlott a Gyárvárosi Zenés Szombat

Nagy sikere volt a Gyárvárosi Zenés Szombatnak. A Mátyás téren felállított színpadon a KvintOperett együttes másfél órás műsorát tekinthették meg az érdeklődők.

Győr+ 2023.01.26.

Gyárvárosi zenés szombat a Name Projecttel

Január 28-án kezdődik a Gyárvárosi zenés szombat rendezvénysorozat. Minden hónap utolsó szombatján Gyárvárosba várja Hajtó Péter önkormányzati képviselő a nemcsak a Gyárvárosban és Likócson élőket, hanem minden győri szórakozni vágyót.

Hirdetés