Címke: Gyárváros
Hirdetés
Pulai Sarolta 2024.02.06.

Rendbe tették a parkolót

Gyárváros városrészben egy jó ideje húzódó problémát sikerült orvosolnia hétfőn, a Győri Útkezelő Szervezetnek.

Győrplusz 2024.01.27.

Hajtó Péter kitépett egy tűzcsapot!

„A cég történetében még sosem fordult elő, hogy a rongálást elkövető személy maga tesz ki felvételt arról, amint éppen egy biztonsági berendezést rongál meg. Egy ilyen berendezésen okozott rongálásnak, és egy közszolgáltató vállalattal szembeni valótlan állításoknak jogkövetkezményei vannak” – nyilatkozta lapunknak Horváth Ottó, a Pannon-Víz Zrt. vezérigazgatója. Mellékelt hivatalos dokumentumai bizonyítékokkal szolgálnak arra, hogy Hajtó Péter, a Fideszből kizárt önkormányzati képviselő vandál cselekedetével és vádaskodással valótlanságot állít, politikai haszonszerzés céljából félrevezetni, megtéveszteni akarja Győr lakóit.

Győr+ 2024.01.24.

Lemondásra szólították fel a rongáló képviselőt, Hajtó Pétert

Hajtó Péter önkormányzati képviselő a közösségi médiában tette közzé, ahogy egy tűzcsapot kifordít a helyéről. A videón az látszik, hogy valószínűleg jóval korábban készült. Az esetre reagált a terület fejlődéséért felelős polgármesteri biztos is.

Győr+ 2024.01.12.

Nagyító alatt Gyárváros és Győrszentiván

Újabb városrészekbe kalauzol a Nagyító alatt, mely 2024-ben is folytatódik a Győr+ Média felületein. Az egyedi polgármesteri vizit ötödik adásában a gyárvárosiak és a győrszentivániak felvetéseit, észrevételeit tolmácsolta a műsorvezető Ficsór Dávid, vendégének, a város első emberének.

Győr+ 2023.11.29.

Mindene Gyárváros

Egy ideje új polgármesteri megbízott felügyeli a gyárvárosi és a likócsi fejlesztéseket Győrben. Huszár Gábor építőipari vállalkozó már 23 éve él Gyárvárosban, így tökéletesen jól ismeri a környék legégetőbb problémáit.

Földvári Gabriella 2023.11.22.

Gyárvárosi Advent – élő kalendárium

Hogy megkönnyítsék és megszépítsék a Karácsonyvárást, gyárvárosi lokálpatrióták idén is megszervezik Gyárvárosban az "élő adventi kalendárium" játékot. Az itt épült „mézeskalács”-házikók szép környezetet biztosítanak a Karácsonyváró akcióhoz.

Győr+ 2023.10.25.

Baleset történt Gyárvárosban

Olvasónktól kaptuk az információt, hogy baleset történt Gyárvárosban, a Mátyás király téren lévő buszmegállóban.

Győr+ 2023.05.27.

Minden a gyermekről szólt a Mátyás téren

A gyermekek az élet legnagyobb csodái, s tulajdonképpen minden egyes nap róluk szól, de a május utolsó hétvégéjén meg aztán főleg, hiszen ekkor ünnepeljük a gyermeknapot. Gyárvárosban ma délután övék volt a tér!

Hirdetés