Címke: Görbicz Anita
Hirdetés
Nagy Roland 2023.05.13.

Görbicz: Olyan tehetségeket nevelnénk, akik még nálam is jobbak

Kerek születésnapot, pontosan a negyvenediket ünnepli május 13-án a kézilabda történetének leghíresebb 13-asa. Görbicz Anita, az Audi ETO KC korábbi világklasszis játékosa, a klub jelenlegi elnöke elképesztően eredményes pályafutást tudhat maga mögött, amely nemcsak a sikerekről, hanem a kudarcokról, azok feldolgozásáról is szólt. „Aki Görbiczet látta játszani, mindent látott” – szokták mondani a kézilabda-szurkolók, hiszen a játék szépsége éveken keresztül egyet jelentett Anitával. A világ legjobbjának is megválasztott irányító visszavonulása után is maradt szeretett sportága mellett: vezetőként azon dolgozik, hogy a zöld-fehér klub hozzá hasonló tehetségeket neveljen ki.

Nagy Roland 2023.05.10.

Negyvenedik születésnapját ünnepli a kézilabda királynője

Kerek születésnapot, pontosan a negyvenediket ünnepli május 13-án a kézilabda történetének leghíresebb 13-asa, Görbicz Anita. A korábbi világklasszis Győr+ Média sportos podcastjában, a Spílerben felelevenítette páratlan pályafutásának legemlékezetesebb pillanatait, és az Audi ETO KC elnökeként beszélt a csapat előtt álló BL Final Fourról is.

Zombai-Kovács Ákos 2021.08.17.

Görbicz Anita a megye díszpolgára

A díszközgyűlésen adták át a megye legrangosabb kitüntetéseit is, többek között gazdára talált a Győr-Moson-Sopron Megye Díszpolgára Kék Szalag kitüntető cím, amit Görbicz Anita, az Audi ETO KC korábbi kiválósága vehetett át.

MTI 2021.06.22.

Csík Ferenc-díjban részesült Görbicz Anita

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter kedden átadta a Magyar Sport Napja alkalmából megítélt idei kitüntetéseket. Görbicz Anita a kiemelkedő sportteljesítményt nyújtó sportolók részére, valamint életmű elismerésére adományozható Csík Ferenc-díjban részesült.

Hirdetés