Címke: Gerzson és Panka
Hirdetés
P. Csapucha Adrienn 2023.06.09.

Írj, olvass és boldog ember leszel!

Az Ünnepi Könyvhéten nem csak a felnőttek, a gyerekek is találtak kedvükre való köteteket. Így például dr. Dézsi Csaba András mesekönyveit, melyben a színpompás, amazóniai arapapagájokkal kalandozhatnak kicsik és nagyok. A polgármester pénteken a Baross úton dedikálta műveit.

Hajba Ferenc 2022.08.07.

Panka szerepében Halász Judit, akit szeretnek a gyerekek

A Kossuth-díjas Halász Judit színművész, a Halhatatlanok Társulatának tagja játssza Pankát, a papagájt dr. Dézsi Csaba András Gerzson és Panka című mesekötetének hangoskönyvében. Szövege minden mondatát többször elpróbálja a felvétel előtt. Értelmezi az adott szituációt, máshová helyezi a hangsúlyokat, hol visszafogottabban, vagy éppen haragosabban, karcosabban szólaltatja meg Pankát. Halász Judit mindent tud a színházról, ugyanúgy, mint a gyermekek lelkéről. Nemhiába rajonganak érte.

Hajba Ferenc 2022.07.10.

Bodrogi Gyula nemcsak a sárkányokat szereti

Dr. Dézsi Csaba András Gerzson és Panka kötetéből hangoskönyv készül. Parádés a szereposztás: mások mellett Halász Judit, Reviczky Gábor, Bodrogi Gyula, Agócs Judit, Csankó Zoltán... Ott voltunk a felvételen, és a Kossuth-díjas Bodrogi Gyulával, a Nemzet Színészével beszélgettünk.

Hirdetés