Címke: fűtési szezon
Hirdetés
Győr-Szol Zrt. 2023.10.15.

Indul a távfűtés Győrben

Tekintettel az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésére, ami a következő hétre erős lehűlést, hűvös időt prognosztizál, a Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága október 16-án, hétfőn a reggeli óráktól több mint 25 ezer háztartásban megkezdi a távfűtést.

Németh Bolgárka 2023.01.14.

Katasztrófavédelem: legyünk óvatosak!

Nem árt óvatosnak lenni a fűtési szezonban. A katasztrófavédelem szerint megnőtt a szilárd tüzelő anyagokkal, például fával fűtő háztartások száma, de ebben nem árt az óvatosság.

MTI 2022.11.22.

1901 óta az egész országban csökkent a téli fűtési igény

A 20. század kezdete óta az egész országban csökkent a fűtési energiaigény, a leginkább a hegyvidéki és a nyugati területeken. A melegebb időjárás miatt az idei fűtési szezon kezdetén is alacsonyabb volt a fűtési igény az átlagosnál - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat elemzéséből.

Sándor Szigeti 2022.09.14.

Megvan a megállapodás, biztosított a téli távfűtés Győrben

A közszolgáltatási szerződés rendelkezéseinek megfelelően szeptember 15-én megkezdődik Győrben a távhőszolgáltatás rendelkezésre állási időszaka. A Győr-Szol Zrt. Távhőszolgáltatási Igazgatósága a szükséges karbantartási munkálatokat elvégezte, a fűtéshez szükséges földgáz beszerzéséről megszületett a megállapodás, így a téli hónapokban mind a távfűtött lakásokban mind az intézményekben biztosított lesz a szolgáltatás.

MTI 2022.02.01.

Rekordot döntött a hazai földgázfogyasztás

A hazai földgázfelhasználás megközelítette a 16,5 terawattórát (TWh) tavaly decemberben, ami 2016 óta a legmagasabb decemberi fogyasztás - közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) kedden, decemberi földgázpiaci jelentése alapján.

Sándor Szigeti 2021.12.09.

Dézsi: a szolgáltatás biztonságával nem lehet játszani

Komoly problémákkal állunk szemben, hiszen tél van és a távhőszolgáltatás biztonságával nem lehet játszani. Ezt mondta Híradónknak a polgármester, aki megerősítette, hogy az önkormányzat mindenképpen megállapodásra törekszik a gázkereskedővel.

Győr+ 2021.11.04.

Elindult a fűtésszezon!

Bár minden évben máskor köszöntenek be az igazán hideg napok, a fűtést előbb-utóbb be kell indítani. A készülékek ellenőriztetése biztonsági kérdés, a sokszor nem túl esztétikus fűtőtestek szebbé tétele azonban már csak rajtunk és a kreativitásunkon múlik.

Hirdetés