Hirdetés
Címke: Franciaország
Hirdetés
Győr+ 2022.03.23.

Komoly figyelmeztetést küldött Szergej Lavrov – Cikkünk frissül!

Emmanuel Macron francia államfő kedden ismételten beszélt orosz kollégájával, Vlagyimir Putyinnal, de az egyórás telefonbeszélgetésen nem sikerült megállapodásra jutni a francia fél által reklamált tűzszünetről Ukrajnában - jelezte a francia elnöki hivatal. Szerdán is tudósítunk a háború eseményeiről, kövesse frissülő hírfolyamunkat!

mti 2021.12.13.

Hazánkba látogatott a francia elnök

A hazaszeretet, Európa megerősítése és az európai stratégiai autonómia kérdésében "egyet fogunk érteni Macron elnök úrral" - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az Emmanuel Macron francia államfővel közösen tartott sajtónyilatkozatában hétfőn Budapesten.

mti 2021.06.09.

Pofon ütötték Emmanuel Macront

Kézfogásnak indult, aztán másképp fejeződött be. Egy hajszálon múlt, hogy a testőrök nem tudták megakadályozni. A helyszín a a Franciaország délkeleti részén, a Rhone folyó partján fekvő Tain-l'Hermitage volt.

mti 2021.04.23.

Halálra késeltek egy francia rendőrnőt, a támadót lelőtték

Halálos késszúrás ért egy rendőrnőt a franciaországi Rambouillet-ben a kora délutáni órákban, a támadót meglőtték és őrizetbe vették, de később belehalt sérüléseibe - közölte pénteken az Europe 1 rádió és a BFM hírtelevízió.

mti 2021.03.01.

Börtönbüntetésre ítélték Nicolas Sarkozyt

Egy év letöltendő és két év felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte befolyással való üzérkedés és korrupció miatt Nicolas Sarkozy volt francia államfőt hétfőn a párizsi büntetőbíróság.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat