Címke: föld napja
Hirdetés
Szerző és fotó: Zombai-Kovács Ákos 2023.04.24.

Fenntarthatósági hét: utazó planetárium a Mórában

Ahogy Győr városnak fontos, úgy a Győri SZC Móra Ferenc Általános Iskola számára is kiemelt téma a környezetvédelem. Erről beszélt a Győr+ Médiának az intézmény igazgatója. Fekete Szabolcs kiemelte, az április 22-i Föld Napjához kapcsolódva egy egész projekthetet állítottak össze a diákok számára, ahol az alsósok és a felsősök is érdekes programok segítségével gyarapíthatják tudásukat a környezetvédelem témakörében.

J. Kovács Andrea 2023.04.22.

A Föld napja a mi napunk

Április 22. a Föld napja. Valószínűleg mindenki hallott már róla, hiszen ilyentájt a csapból is ez folyik. Ha ennek ellenére sem tudunk vele mit kezdeni, gondoljunk rá másképp. Például úgy, hogy a Föld napja a mi napunk. A több mint nyolcmilliárdnyi emberé, az összes állaté és növényé, akik otthonra találtunk gyönyörű kék bolygónk szárazföldjén vagy a vizeiben.

Kóka Enikő 2023.04.19.

Tavaszi nagytakarítás Écsen

A Föld napjára való tekintettel Écs Polgárőr Egyesülete és Écs lakossága is összefog a tisztaságért, így sok szeretettel várnak mindenkit egy közös hulladékgyűjtésre, ahol az önkéntesek találkozhatnak Csinossal is, a négylábú polgárőrrel.

Győr+ 2022.04.25.

Tótakarítás a Föld napja alkalmából

Nagyszabású tótakarítási akciót szerveztek szombatra a FILO-Pont Győr önkéntesei. Az apropó nem volt más, mint a Föld napja, a helyszín pedig a Gorkijvárosi tavak voltak.

Hirdetés