FILO-Café a Föld napján


2023-04-20 - 2023-04-22
ingyenes program
A Föld napja alkalmából két programot is szervez Győrben a FILO-café.
Hirdetés

2023. április 20. csütörtök, 18.00 – 21.00
FILO-Café: A természet 7 törvénye
Előadás és beszélgetés a Föld napja alkalmából

Hogyan működhetünk újra együtt a természettel? Sok életterületünkön már nagyon eltávolodtunk tőle, aminek komoly következményei vannak. Hogyan segítheti jobbá tenni az életünket a 7 törvény rendszere?
Vajon a természetben található kulcsok, a lelkünk zárjait is kinyitják? Összekapcsolható-e a lelki fejlődésünk az életben végzett tevékenységeinkkel?

„Ha a filozófia alatt a bölcsesség szeretetét értjük, akkor ebbe a bölcsességbe a természet valamennyi törvényét is beleértjük. Következésképpen nem becsülhetjük le ezeket a törvényeket. Meg kell ismernünk őket, meg kell keresnünk mélyebb értelmüket. A mélyebb értelem keresése pedig nem lehetséges szeretet nélkül, de ez nem csupán egy egyszerű érzelmi reakciót jelentő szeretet, hanem olyan, ami megérti és elfogadja a törvényeket, és mindenekelőtt együttműködik velük.” Delia S. Guzmán

Helyszín: FILO-Pont Győr, Kálóczy tér 15.
A belépés díjtalan.

2023. április 22 szombat 14.00 – 16.00
KI A TERMÉSZETBE! S ha már ott vagyunk, tegyünk is érte! Környezettisztítási akció a Gorkijvárosi tavaknál a Föld napja alkalmából

Gyakran a Föld csupán, mint „a bennünket kiszolgáló környezet” jelenik meg számunkra. A Föld napja alkalmából időt és energiát szeretnénk szentelni annak szellemében, hogy bolygónk is élőlény, aki felé tisztelettel és törődéssel fordulhatunk.

Várunk szeretettel környezettisztítási akciónkon!

Gyülekező a Gorkijvárosi tavaknál, a hulladékudvarral szemben (Győr, Nép u. 78.)
Vízálló cipő és az adott időjáráshoz illő öltözet szükséges. Zsákokat hozunk. Gumikesztyűket korlátozott számban tudunk biztosítani.

Az ökológiai akcióról és a beszélgetésről ezen az e-mail címen lehet érdeklődni: gyor@ujakropolisz.hu
www.ujakropolisz.hu

Nyitókép: Depositphotos

Depositphotos

Kapcsolódó témák: #Filo-Café |#föld napja |
további programok
2024-05-21 - 2024-05-31

ASzakkör Kapuváron

Szakmai műhelynapot és a vármegyei szakkörök kiállítását rendezik meg Kapuváron a Rábaközi Művelődési Központ, Városi Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely aulájában.

részletek
2024-05-23

Heinczinger Mika lemezbemutató Győrben

A friss Kossuth-díjas Misztrál zenekar alapító tagja ingyenes koncertet ad Győrben május 23-án.

részletek