Címke: Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.06.14.

Újra gyermeknapot varázsoltak a győri Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonba

Igaz, hogy az idei gyermeknap már elmúlt, viszont arra, hogy a mosolyt csaljunk a legkisebbek arcára, mindig lehet alkalmat találni. Így volt ez június 13-án késő délután is a Szent Imre úti Anya- Csecsemő- és Gyermekotthonban, ahol egy igazán kellemes hangulatú találkozó kerekedett, jószívű emberek jóvoltából.

HAK 2023.05.12.

Floyd ismét segített, előkerült a bácsi

Szerencsések vagyunk, hiszen több eltűnt személyt kereső csapat is segít, ha szükség van rájuk, kiválóan képzett kutyákkal. Most ismét Floyd mutatta meg a helyes irányt, az Öttevényről eltűnt bácsi pedig szerencsésen előkerült.

Havassy Anna Katalin 2023.04.09.

Rászorulókon segítettek a győri keresőkutyások

Számos alkalommal beszámoltunk már a Győrben, vagy az országban önkéntes alapon tevékenykedő mentőkutyás csoportokról. A Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány élen jár nem csak a keresésben, hanem a jótékonykodásban is. Most húsvét alkalmából segítettek a rászorulókon.

Havassy Anna Katalin 2023.03.28.

Floyd ismét hatalmas segítséget nyújtott egy kisgyermek megtalálásában

Sokszor adtunk már hírt arról, hogy a győri székhelyű Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány munkatársai és németjuhászuk Floyd sokat tett azért, hogy egy eltűnt embert megtaláljanak. Március 28-án Floyd ismét hatalmas segítséget nyújtott abban, hogy egy 6 éves kisfiú előkerüljön.

Győr+ 2022.11.27.

Zóra rajzzal köszönte meg Floydnak, hogy kereste

Nem lehet elfelejteni azt az aggódást, amelyet a november 13-án, Pér közelében eltűnt kislány miatt érzett szinte az egész az ország. A kis Zóra kalandja jól végződött, mosolya szélesebb, mint valaha, s még egy rajzzal is megköszönte Floyd kutyusnak, hogy fáradhatatlanul kereste.

Hirdetés