Rászorulókon segítettek a győri keresőkutyások

Havassy Anna Katalin Fotó: Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány
2023.04.09. 10:35

Számos alkalommal beszámoltunk már a Győrben, vagy az országban önkéntes alapon tevékenykedő mentőkutyás csoportokról. A Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány élen jár nem csak a keresésben, hanem a jótékonykodásban is. Most húsvét alkalmából segítettek a rászorulókon.

Húsvét előtt szinte minden szabadidejét adományok gyűjtésével töltötte Bárdosi Katalin és Kovács József, a kiváló keresőkutya Floyd most egy kicsit pihenhetett, hiszem már idén is számos alkalommal bizonyította tudását és elszántságát.

Kovács József és Bárdosi Katalin

Katalin és József a Spar dolgozóinak és vásárlóinak segítségével sok-sok tartós élelmiszert gyűjtött, s persze számos kellemes és tartalmas beszélgetéssel lettek gazdagabbak.

Az adományokat dobozba pakolva kerekedtek fel húsvét előtt, s elindultak a Pér-Levél-Mosonmagyaróvár-Lébény-Gyömöre-Győr „túrára”, melynek során rászoruló családoknak adták át a hasznos és finom alapanyagokat. Katiékat mindenhol szeretettel és hálával fogadták, mosolyokkal és ölelésekkel mondtak köszönetet önzetlenségükért. A sok kedves szó természetesen szólt mindenkinek, aki hozzájárult az ajándékozás sikeréhez.

„A Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány elsődleges feladata a kutyával történő mentés. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a szociális téren rászoruló emberek megsegítésére. Köszönjük szépen a Spar vásárlók és dolgozók segítségét.” – mondta Bárdosi Katalin a sikeres adományosztó korút végén.

Fotó: Floyd Mentőkutyás Szolgálat Alapítvány