Címke: flashmob
Hirdetés
Győr+ 2023.09.18.

Legyél Te is részese a vidám táncos villámcsődületnek!

A közösségi élet fellendítése és a városrészekhez való kötődések erősítése céljából flashmob-sorozatot indított a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér. A sorozat ezen a héten is folytatódik, méghozzá az alábbi időpontokban és helyszíneken.

Győr+ 2023.09.15.

Győrben a tánc összeköt: flashmob több városrészben

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér a közösségi élet fellendítése és a városrészekhez való kötődések erősítése céljából flashmob sorozatot indított a napokban, amihez a BRO’n’SIS tánciskola is csatlakozott.

Győr+ 2023.06.10.

Ismét magasba emelték a gyermekeket

Gyereknek és szülőnek lenni is jó! Ezt jelképezte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom flashbobja, melyet országszerte negyven településen - köztük Győrben is - megrendeztek. Mottója pedig így szólt: Körülöttünk forog a világ!

Bajzát Zsuzsi 2023.06.09.

Emeljük magasba a gyerekeket!

Hatodik alkalommal, ezúttal rendhagyó módon szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Győribaba a Gyereket a magasba! rendezvényét. Idén ugyanis flashmob formájában lehet csatlakozni, ezzel is kiállva amellett, hogy a gyerek örök érték, és a jövőnket jelenti!

Győr+ 2023.06.05.

Győrbe is jön a gyerekemelős villámcsődület!

Június 10-én szombaton 11 órakor mindenki egyszerre, egy időben mozdul az országban: kicsik és nagyok egyszerre járnak körtáncot és éneklik el a "Kicsi vagyok én, majd megnövök én" kezdetű nótát. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom flashmobja azt jelképezi, hogy gyereknek és szülőnek lenni is jó! Idén 40 településen ünnepelnek.

Győr+ 2023.04.12.

Gyereket a magasba! országos flashmob

Nagy akcióra készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: országos flashmobot rendeznek június 10-e, szombatra, amikor gyerekek és felnőttek egyszerre, egy időben táncolnak, valamint a felnőttek egyszerre emelik magasba a gyerekeket: mert idén is eljön a GYEREKET A MAGASBA napja! 

Hirdetés