Flashmobbal nyitotta a nyarat a Győri Állatkert

Kárpát Zsolt Fotó: Ács Tamás
2024.05.19. 15:53

A pünkösdi hétvégén egy különleges flashmobbal indult a nyár a győri Xantus János Állatkertben. Ehhez pedig egészen Debrecenből érkezett Fruska dalával Bíró Olivér, aki a pingvinséta előtti előadásával még az állatgondozókat is meglepte.

Pünkösd vasárnap a déli 12 órakor kezdődő szokásos pingvinsétára gyűltek össze a Győri Állatkert látogatói. Előtte azonban Bíró Olivér lepte meg a közönséget, aki elénekelte a TicTok-on befutott dalát, a Fruskát.

Debrecenben élek és éppen Tik-Tok-on élőztem, amikor rám írtak az állatkertből, és megkértek jöjjek el Győrbe. Mivel nagyon szeretem az állatokat és klassz ez a hely, úgy gondoltam miért is ne. Sőt valószínű, hogy több videot is készítek ebben a gyönyörű városban.” – mondta el a rövid performance után Bíró Olivér zenész.

„Az idei évben szeretnénk tovább színesíteni állatkertünk programjait.” – emelte ki Tóth Zoltán
a Győri Állatkert kommunikációs és marketing munkatársa.

„Mi általában a pünkösdi hétvégén indítjuk a nyarat, így van ez most is. Sok minden fog történni a következő hetekben, új kifutót és egy új játszóteret adunk majd át. Természetesen készülünk a gyermeknapra is.” – mondta el a Győr+ Médiának Tóth Zoltán.

Fotó: Ács Tamás

Televíziós szerkesztő: Kárpát Zsolt, operatőr: Révi Dániel.

Kapcsolódó témák: #állatkert | #flashmob | #Xantus János Állatkert |