Hirdetés
Címke: fesztivál
Hirdetés
J. Kovács Andrea 2021.09.15.

Ujjé az Eötvösben…!

Milyen legyen egy park? Hát természetesen zöld, tiszta és rendezett, levegőzésre, pihenésre csalogató. Akár a megújult Eötvös park, melynek felavatására egész napos programmal készül a Generációk Művelődési Háza szeptember 18-án, szombaton 10 és 18 óra óra között.

Győr+ 2021.09.08.

Borsa Kata lett a Magyar Fesztivál Szövetség új elnöke

Szeptember 7-én tartotta éves rendes közgyűlését a Magyar Fesztivál Szövetség Százhalombattán a Barátság Kulturális Központban. A megszokott programon túl ezúttal tisztújításra is sor került - írja a fesztivalszovetseg.hu.

Földvári Gabriella 2021.08.26.

Elkezdődtek a győri Bortörténelmi Napok

A rendezvény a több mint félszáz borlovag látványos, zenés felvonulásával indult a Városháza térről, a Baross úton át a Dunakapu térre, ahol ünnepélyes keretek között dr. Dézsi Csaba András nyitotta meg a Győri Bortörténelmi Napokat.

Földvári Gabriella 2021.08.24.

Bortörténelmi Napok augusztus utolsó hétvégéjén

Új néven, különleges borokkal, és elsősorban akusztikus koncertekkel fűszerezve rendezik meg a bornapokat augusztus utolsó hétvégéjén a Dunakapu és a Széchenyi téren.

Győr+ 2021.08.07.

Minden eddiginél látványosabb a barokk hétvége

Ezen a hétvégén ismét időutazás vette kezdetét Győr hangulatos barokk belvárosában! Az idei Barokk hétvége során ismét megelevenedik a középkor, számtalan program gondoskodik róla egészen vasárnap estig, hogy emlékezetes legyen a történelmi utazás.

Ficsór Dávid 2021.08.06.

Remek volt a hangulat a Kőfeszten

Ahogy arról csütörtöki Híradónkban már beszámoltunk, a királyi várossá válásának 750. évfordulóját ünneplő Győr volt a díszvendég a harmadik Balaton-felvidéki Kőfeszten.

Földvári Gabriella 2021.07.16.

„Fogyasszanak, és adakozzanak!” – Galériákkal frissítve

„Kevés bor, sok szóda. Ebben a nagy melegben így igyuk a fröccsöt, hogy oltsuk a szomjunkat”– ajánlotta dr. Dézsi Csaba András polgármester a XVI. Győri Fröccsnapok péntek esti megnyitóján a Dunakapu téren.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat