Címke: fesztivál
Hirdetés
Győr+ Média 2023.03.23.

Izgalmas és sűrű hónapok előtt áll a MÜFE Győr

Az elkövetkezendő hónapokban is különleges eseményeket szervez a Győri Művészeti és Fesztiválközpont (MÜFE), amelynek kiemelt feladata a város kulturális életét reprezentáló rendezvények lebonyolítása.

Fotó és szerző: Győr+ Média 2023.03.03.

Patchwork Fesztivál lesz Győrben

Április 17. és 23. között kerül sor az ifjúsági előadásokat bemutató Patchwork Fesztiválra a Győri Nemzeti Színházban. Az esemény egyszeri és megismételhetetlen, hiszen komoly, nemzetközi elismeréssel rendelkező külföldi művészek válogatottja lép majd színpadra.

Mireider Máté 2023.02.26.

Nagyszabású húsvéti vásárra készülhetünk a belvárosban

Ingyenes belvárosi programsorozattal ünnepelhetjük a húsvétot városunkban. A részletekről a Győri Művészeti és Fesztiválközpont kommunikációs koordinátorával, Venesz Klauval beszélgettünk, aki egyben a rendezvény szervezője is.

Ficsór Dávid 2023.02.26.

Dübörög a Művésztalálkozó az OSP-ben – FOTÓK!

Gyermekprogramokkal, táncbemutatókkal, koncertekkel startolt szombaton a Győr-Újvárosi Művésztalálkozó. A rendezvény a “Győr-Újváros szociális városrehabilitációhoz kapcsolódó társadalmi együttműködést erősítő komplex program” keretében valósul meg.

Győr+ 2023.02.23.

Jövőre már 30 éves lesz a Győri Furulyafesztivál

29. alkalommal rendezte meg a győri önkormányzat, illetve a Győri Művészeti és Fesztiválközpont a Furulyafesztivált. A nagyszabású zenés rendezvénynek szokásos módon az Egyetemi Hangversenyterem, az egykori zsinagóga adott otthont.

Győr+ 2022.12.15.

Válságálló (is) az idei Öt Templom Advent

Válságálló az idei Öt Templom Advent, ahogy a programsorozat főszervezője fogalmazott, a templomokban eddig is hideg volt, így most, hogy spórolni kell a fűtéssel, tulajdonképpen semmi sem változott a fesztiválon.

MTI 2022.12.14.

SopronFest elnevezéssel új fesztivált rendeznek jövő áprilisban

Sopron szerte mintegy húsz helyszínen lesznek kulturális, gasztronómiai és turisztikai programok 2023. április 22. és 30. között a SopronFest programsorozat részeként. Az új fesztiválon adja hosszú idő után újra első fesztiválkoncertjét a Quimby - jelentették be a szervezők szerdán, a Hűség napján.

Győr+ 2022.11.10.

Zeneiskolai tehetségek koncertje Győrben

Rangos eseményre kerül sor szombaton, 10 órától a Széchenyi István Egyetem hangversenytermében, amely a XVI. Lengyel Zenei Fesztiválnak ad otthont. A koncertre ingyenes a belépés.

Hirdetés