Címke: fesztivál
Hirdetés
Győr+ 2023.09.29.

Ősszel is fesztiválozik a Rómer Múzeum

Különleges programok várják az érdeklődőket a Múzeumok Őszi Fesztiválján a Rómer Múzeumban szeptember 25. és november 12. között. Az intézmény sok esetben szabadtéren, alternatív helyszínekkel készül, de nem hiányoznak majd a kiállításokhoz kapcsolódó rendezvények sem.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.21.

Jön az Európai Sporthét!

Kosárlabda, úszás, torna, zumba. Ez csupán néhány sportág azok közül melyeket bárki kipróbálhat szeptember 23. és 30. között Győrben, az Európai Sporthéten. A programok a város sportlétesítményeiben, illetve a sportparkokban zajlanak majd, és ingyenesen látogathatóak.

Herkely Ákos 2023.09.20.

Kiváló kulturális kaland

A Mélyvíz legutóbbi adásában Székely Zoltán, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum igazgatója, és dr. Matus Zsanett igazgatóhelyettes mesélt a közelgő Múzeumok Őszi Fesztiválja győri programkavalkádjáról.

Győr+ 2023.09.04.

Őszi Német Nemzetiségi Fesztivál

A Magyarországi Németek Győr és Környéke Érdekképviselete és Kulturális Egyesülete és Győr Megyei Jogú Város Német Önkormányzat szeptember 9-én, szombaton 15:30-kor rendezi meg az Őszi Német Nemzetiségi Fesztivált.

Győr+ 2023.09.04.

Zengő Petőfi – Énekeltvers Fesztivál Győrben

Az idei évben ünnepeljük Petőfi Sándor születésének 200. évfordulóját, ehhez kapcsolódva a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér is több nagy rendezvénnyel készült. A Konferencia és a versmondó versenyt követően az ünnepségsorozatot szeptember 8-9. között Énekeltvers fesztivál koronázza meg Zengő Petőfi címmel. A 2 napos ünnepség otthona a Győri Zsinagóga lesz.

Győr+ 2023.08.28.

Vasárnap is vígan, avagy egy fantasztikus fesztivál fináléja!

A bor és a zene a vasárnapi záráson sem maradhatott el a Győri Bortörténelmi Napok idei kavalkádján, mely a nyár utolsó hétvégéjén ezúttal is ezreket csábított Győr gyönyörű belvárosába. Mutatjuk, hogy telt a fesztivál fináléja.

Ficsór Dávid 2023.08.25.

Nyári fesztiválok: vigyázzunk a fülünkre!

Vigyázzunk a hallásunkra! Ezt tanácsolta Híradónk kameráján keresztül Dr. Vasvári Gergely győri fül-orr-gégész. A szakember a nyári fesztiválokkal kapcsolatban mondta el, hogy milyen visszafordíthatatlan károsodást okozhat hallórendszerünkben a túlzott hangerő

Hirdetés