Címke: férfi kézilabda
Hirdetés
Győr+ 2022.11.18.

Ezen az estén jobb volt a Vecsés

Az NBI/B tizenegyedik fordulójában pénteken este a Vecsés SE együtteséhez látogatott az Agrofeed ETO-UNI Győr férfi kézilabda csapata.

Győr+ 2022.09.16.

Hazai pályán kaptak ki a győri fiúk

Az NBI/B férfi felnőtt bajnokság III. fordulójában az Agrofeed ETO - UNI Győr ellenfele a PLER-Budapest volt. A meccsen most a budapesti csapat bizonyult jobbnak.

MTI 2022.09.15.

A PSG legyőzésével kezdett a Veszprém

A Telekom Veszprém házigazdaként 36-34-re legyőzte a Paris Saint-Germaint a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában, csütörtökön.

Győr+ 2022.09.10.

Elhozták a két pontot a kézis fiúk

Az első félidőben kialakított győri előnyt másodikban már nem tudta ledolgozni a Batta,így két ponttal a zsebében utazott haza az Agrofeed ETO - UNI Győr.

Győr+ 2022.09.08.

Konkrét – fiatalos lendülettel vágnak neki a szezonnak

A hétvégén elkezdődtek a férfi kézilabda NBI/B-s bajnokságának küzdelmei. Új edzővel, Bencze Józseffel vágott neki a szezonnak az Agrofeed ETO-UNI Győr gárdája. A zöld-fehér csapat elnöke látogatott a Konkrét stúdiójába szerdán.

MTI 2022.08.02.

Lékai a Fradiba igazolt

Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását, miután két évre szóló szerződést kötött a klubbal.

Győr+ 2022.07.31.

Új vezetőedzővel erősítettek a férfi kézisek

Új vezetőedzővel vág neki az új idénynek az Agrofeed ETO-UNI Győr NBI/B-s férfi kézilabdacsapata. Bencze József NB I-es tapasztalattal is rendelkezik, legutóbb az élvonaltól búcsúzó Kecskeméti TE együttesét vezette. Korábbi csapata friss feljutóként kezdte meg NB I-es szereplését, ám végül kiesett. Bencze József munkáját Kovácsovics László másodedző, Horváth János videóelemző, Vitéz Márton erőnléti edző és Somogyi Ádám kapusedző fogják segíteni.

Hirdetés