Hirdetés
Címke: férfi kézilabda
Hirdetés
MTI 2022.01.18.

Lékai: nem a támadásokon múlt, inkább a védekezésen

Lékai Máté szerint nem a támadásokon, inkább a védekezésen múlt, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott nem tudta legyőzni Izland csapatát kedden, és így nem jutott tovább a csoportkörből a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságon.

MTI 2022.01.18.

Nem sikerült a továbbjutás

A magyar férfi kézilabda-válogatott nem jutott tovább a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság csoportköréből, miután 31-30-ra kikapott Izlandtól a harmadik, utolsó fordulóban, kedden a budapesti MVM Dome-ban.

Győr+ 2021.12.03.

Hazai pályán is legyőztük a Pécset

Pénteken ismét a Magvassy Sportcsarnokban lépett pályára az Agrofeed ETO-UNI Győr férfi kézilabda csapata az NBI/B nyugati csoportjában.

Győr+ 2021.10.30.

A listavezetőt látta vendégül az ETO

Pénteken este ismét NBI/B-s mérkőzést játszott az Agrofeed ETO-UNI Győr a Magvassy Mihály Sportcsarnokban, ezúttal a Budai Farkasokat fogadta a bajnokság VII. fordulójában.

Győr+ 2021.10.15.

Hatalmas csata, egygólos vereséggel

Hazai pályán fogadta az Agrofeed ETO-UNI Győr a BFKA-Veszprém együttesét. Hatalmas csatát láthattak a Magvassy Sportcsarnokba kilátogató nézők.

Győr+ 2021.09.25.

Nem sok hiányzott a bravúrhoz

AZ NBI/B-s férfi kézilabda bajnokság pénteki játéknapján az Agrofeed ETO - UNI Győr hazai pályán alaposan megszorongatta a bajnokság egyik nagy esélyesét, a PLER-Budapestet.

Győr+ 2021.09.22.

A begyűjtött két pont után a Pler érkezik

Két idegenbeli mérkőzésen két pontot szerzett eddig az Agrofeed ETO SZESE - UNI Győr NBI/B-s felnőtt férfi kézilabda csapata. Pénteken este hazai pályán a Plert fogadják.

Hirdetés
likeold
a fb oldalunkat