Címke: felvonulás
Hirdetés
Németh Boglárka 2024.05.04.

Anyák napi forgatag Győrben

Anyák napi lázban ég Győr városa is, ezt pedig a hétvégi programok is igazolják. Szombat délelőtt a Győribaba Portál és az önkormányzat szervezésében ismét volt babakocsis felvonulás. A Baross út elején gyülekeztek a jobbnál jobb jelmezbe öltöztetett babakocsik, a beöltözésből pedig a győri családok is kivették a részüket. A kreatív maskarákban dr. Dézsi Csaba András polgármester vezetésével indult el a tömeg a belvároson át a Bécsi kapu térre.

P. Csapucha Adrienn 2024.03.22.

Fenevadak felvonulása – tavaszi zsongásban Győr

Beindult a tavasz és ezt bizony nem csak a bőrünkön érezzük, pezseg a kulturális élet Győrben. A Húsvéti Vásár kavalkádja is elstartolt az elmúlt napokban, a sorozat egyik látványos eleme pedig a péntek délutáni, belvárosi felvonulás volt. Mi is ott voltunk, nem hagyhattuk ki a vidám vigasságot.

Győr+ 2023.12.18.

Fényes járművek lepték el Csornát – FOTÓK!

Újabb remek képekkel örvendeztette meg szerkesztőségünket egyik legfiatalabb Olvasónk. Tolnai Sz. Olivér az elmúlt hétvégén Csornán járt, ahol különleges fényes járművek hirdették a karácsony közeledtét.

Győr+ 2023.09.13.

Ménfőcsanaki Szüreti Nap

2023. szeptember 16-án (szombaton) a Bezerédj-kastély Művelődési Ház udvarán Szüreti napra invitáljuk önöket! A rendezvény házigazdája Szabó Jenő önkormányzati képviselő.

Szerző és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.09.13.

Felvonulással kezdődik az idei Ménfőcsanaki Szüreti Nap

Lovaskocsis felvonulással, zenével, gyerekprogramokkal készülnek a szervezők az idei Ménfőcsanaki Szüreti Napra. A rendezvényt 12. alkalommal szervezik meg szeptember 16-án, a helyszín ez alkalommal is a Bezerédj-kastély Művelődési Ház udvara lesz.

Földvári Gabriella 2023.08.04.

Barokk Esküvő harmincadszor

A következő hétvégén immár harmincadik alkalommal rendezi meg Győr a világon egyedülálló, a XVII. századi tradíciókra épülő Barokk Esküvőt. Pénteken sajtótájékoztató keretében mutatták be az idei jegyespárt és ismertették a fesztivál programját.

Szöveg és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.08.01.

Barokkos igen egy város színe előtt

Idén 30. alkalommal rendezik meg városunkban a Barokk Esküvőt, amely mára egy 3 napos programmá nőtte ki magát. A felvezető és kísérő attrakciók mellett természetesen a két igen-en van a fő reflektorfény, idén Pelczéder Lili és Imre Martin fogad egymásnak örök hűséget egy város színe előtt.

Ficsór Dávid 2023.05.21.

Győribaba Fesztivál: félmilliós adomány a főszervezőknek

A hagyományokhoz híven ismét babakocsis felvonulással startolt az idei Győribaba Fesztivál. A lelkes, kreatív jelmezbe öltözött családok nyolc óra után a volt megyeháza előtti téren gyülekeztek. Természetesen a rendezvényen ott volt dr. Dézsi Csaba András, valamint a fesztivál két motorja, Hídvégi-Vas Éva és Bokkon Viktória, a főszervező Győr Gyárvárosi Baba-Mama Egyesület elnöke és alelnöke is.

Győr+ 2023.02.21.

Télűző, tavaszköszöntő!

Hagyományőrző programmal várják az érdeklődőket február 25-én 13 órakor Győrzámolyra, egy hangulatos téltemető mókára.

Hirdetés