Címke: fejlesztések
Hirdetés
Zombai-Kovács Ákos 2024.01.25.

Dr. Dézsi: megvédjük a kiserdőt

A városvezetés számára továbbra is fontos a marcalvárosi kiserdő, ami, bárki, bármit is állít ezzel kapcsolatban, nincs veszélyben. Ezt mondta Híradónknak dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Németh Boglárka 2024.01.25.

Fejlesztések a szeszgyárban

Gyártástechnológiai fejlesztések valósultak meg a GINOP Plusz Program keretében, az Európai Unió támogatásával a Győri Szeszgyár és Finomító Zrt.-nél.

Földvári Gabriella 2023.10.22.

A fejlesztéseknek követnie kell a bővülő lakosságszámot

Bárány István, Bácsa, Kisbácsa, Víziváros, Révfalu és Sárás független képviselője az elmúlt időszak fejlesztéséről szólva elmondta, több, a lakosság számára fontos beruházás történt, de mivel folyamatosan költöznek a körzetébe fiatal, gyermekes családok, ezért fejlesztésre minden területen szükség van.

Kárpát Zsolt 2023.10.12.

Megújul a korábbi veszélyes járda a Babits utcában

Korábban az utca egy szakaszán borzasztóan balesetveszélyes volt a járda, ezért a fákon húzópróbát és fakopp vizsgálatot végeztek a szakemberek az önkormányzat megbízásából.

Földvári Gabriella 2023.05.22.

Modern, energiatakarékos lett a Mónus Illés úti bölcsi

A győri önkormányzat sikeresen pályázott a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban a Mónus Illés utcai Bölcsőde energetikai korszerűsítésére. A projekt keretében az elmúlt időszakban több mint 252,6 millió forintból újult meg az épület, melyet hétfőn adtak át ünnepélyes keretek között.

Zombai-Kovács Ákos 2023.05.18.

„Papa padot” telepítettek Adyvárosban

Új padot telepítettek Adyvárosban. Ez így önmagában még nem is lenne olyan nagy hír, főleg abban a városrészben, ahol egyébként rengeteg pad szolgálja a lakótelepen élőket. Ezt a padot azonban egy környéken lakó 87 éves nyugdíjas kérte, aki napi szinten sétál arra, és ha menetközben elfárad, szeretne kicsit megpihenni. Feri bácsi kérésére a körzet képviselője, Radnóti Ákos alpolgármester intézkedett, a képviselői keretéből finanszírozott ülőhelyet a Győr-Szol már ki is helyezte az Ifjúság körút mögötti fás területre.

Szigeti Sándor 2023.05.11.

Célegyenesbe ért az élményfürdő építése

Célegyenesbe fordult az új Győri Vízi Élménypark építése, ahol május 15-től megkezdődik a próbaüzem – erről adott tájékoztatást mai helyszíni sajtótájékoztatóján Simon Róbert Balázs, Győr országgyűlési képviselője.

Hirdetés